"Не тільки корупціонери, ще й тупі": в "Енергоатомі" злякалися заяв до НАБУ, просять не заважати
"Не тільки корупціонери, ще й тупі": в "Енергоатомі" злякалися заяв до НАБУ, просять не заважати

"Не тільки корупціонери, ще й тупі": в "Енергоатомі" злякалися заяв до НАБУ, просять не заважати

Народний депутат України Ярослав Железняк зізнався, що його здивувало керівництво державного підприємства "Енергоатом". До речі, як каже сам Желєзняк, зробити це зараз дуже важко.

Виявилося, що компанія "Енергоатом" звернулася до Регламентного Комітету українського парламенту зі скаргою, на те, що нардеп пише про їхні корупційні скандали.

Про це у своєму Telegram-каналі "Залізний нардеп" розповів депутат Ярослав Железняк.

Засідання Енергоатому, фото Telegram

"Мій улюблений Енергоатом, виявляється, звернувся до Регламентного Комітету зі скаргою, що те, що я тут пишу про їхні корупційні зашквари - "шкодить репутації найбільшого виробника електроенергії в Україні на міжнародній арені". Там сама скарга взагалі феноменальна: за фактом визнають корупцію, але просять неї не писати.", - пише Ярослав Железняк.

Скарга Регламентний Комітет, скріншот: Telegram

Також народний депутат, реагуючи на скаргу, ухвалив рішення скласти і своє звернення.

"Шановний Котін і вся зграя, яка зараз використовує держпідприємства як "Велике будівництво" 2.0... Вашій репутації шкодить не те, що я тут пишу. А що йде у міжнародні дайджести. І що ми з колегами пишемо у заявах на злочин до НАБУ "І що потім пишуть красивою англійською мовою журналісти-розслідувачі про вас і ваші патрони. А ще, особливо скоро нашкодить, що є в закритих реєстрах іноземної нерухомості, які випадково нам передали", - пише нардеп.

Публікація Ярослава Железняка, скріншот: Telegram

Також відомо, що нардеп порадив передати цю скаргу до Комітету освіти.

"Ну а скаргу краще передати ще до комітету освіти. Бо у нас справді проблема не в тому, що просто корупціонери. А в тому, що вони ще й дуже тупі", - додав Ярослав Железняк.

Раніше повідомлялося, щоб бути "в тренді" з чиновниками: військова частина на Волині хоче закупити бруківку на 1 млн. доларів.

Також, 50 тисяч доларів за керівну посаду: в одному з університетів хотіли кругленьку суму за ректорське крісло.

Источник материала
Поделиться сюжетом