Суд залишив Коломойського у СІЗО, але зобов'язав обстежити через скарги на здоров'я
Суд залишив Коломойського у СІЗО, але зобов'язав обстежити через скарги на здоров'я

Суд залишив Коломойського у СІЗО, але зобов'язав обстежити через скарги на здоров'я

Шевченківський суд Києва продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою Ігоря Коломойського до 2 листопада із можливістю внесення застави у розмірі 3,8 мільярда гривень. Про це повідомили Суспільне та Новини.LIVE.

Захист клопотав про заміну запобіжного заходу бізнесмену, а саме про домашній цілодобовий арешт. Адвокат Олександр Лисак заявив, що у його підзахисного у СІЗО погіршився стан здоров’я. Зокрема в нирках Коломойського з’явився камінь, також він хворіє на панкреатит і цукровий діабет. Суд зобов'язав органи досудового розслідування організувати обстеження Ігоря Коломойського та вияснити, чи потребує він меддопомоги.

Під час судового засідання допитали трьох поручителів Коломойського — телеведучу каналу “1+1” Аллу Мазур, народного депутата від фракції "Слуга Народу" Сергія Демченка та головного рабина Дніпропетровської області Шмуеля Камінецького.

23 жовтня адвокат Ігоря Коломойського Олександр Лисак заявив, що у бізнесмена почали загострюватися хвороби й йому необхідне термінове незалежне обстеження лікарів.

- Вже зараз в Ігоря Валерійовича розпочалось загострення хвороб: почастішали приступи панкреатиту, болі в нирках, збільшився рівень цукру у крові, та почав погіршуватись зір, — процитував його УНІАН.

Ігоря Коломойського заарештували 2 вересня. Бізнесмену повідомили три підозри — у шахрайстві, відмиванні грошей та заволодінні коштами "ПриватБанку". 6 жовтня і 25 вересня Київський апеляційний суд вже залишав бізнесмена в СІЗО.

Теги по теме
Игорь Коломойский
Источник материала
Поделиться сюжетом