Живе на $800, іноді повертається до України: куди зникла зірка 90-х Сестричка Віка, яка розписалася з Бебешком "на зоні"
Живе на $800, іноді повертається до України: куди зникла зірка 90-х Сестричка Віка, яка розписалася з Бебешком "на зоні"

Живе на $800, іноді повертається до України: куди зникла зірка 90-х Сестричка Віка, яка розписалася з Бебешком "на зоні"

Про зірку 90-х Вікторію Врадій, більш відому як Сестричка Віка, багато років нічого не чути. Зараз артистці вже виповнилося 62 роки, і, за словами її знайомих, співачка досі живе в США.

Там українка отримує пенсію, але іноді приїжджає на батьківщину. OBOZ.UA розповість, що відомо про рок-зірку зі Львова, яка колись підкорила СРСР (щоб подивитися фото і відео, доскрольте до кінця сторінки).

Будучи ще школяркою, Вікторія Врадій виступала в ВІА "Арніка", а згодом була також солісткою джаз-рокової групи Юрія Варума "Лабіринт". До проголошення незалежності України в 1991 році музикантка завоювала популярність та визначилася з похмурим стилем, за який її свого часу прозвали "конотопською відьмою".

На першому фестивалі "Червона рута" Вікторія Врадій виборола перемогу в категорії рок-виконавців та почала активно розвивати сольну карʼєру. Проте довго в Україні співачка не затрималася.

Врадій закінчила Московський інститут театру і сцени ім. Гнєсіних за спеціальністю режисер естради, але і російська сцена її не приваблювала.

Разом з першим чоловіком-композитором Володимиром Бебешком, з яким вона розписалася "на зоні", поки коханий відбував термін за спекуляцію, артистка переїхала до США.

Там подружжя невдовзі розлучилося. Сестричка Віка залишилася в Лос-Анджелесі будувати карʼєру в місцевих закладах з групою музикантів. Відтоді українка багато разів поверталася додому, планувала тріумфально повернутися на сцену, але зрештою залишилася в США.

Там зірка не тільки співала, а й трудилася в шпиталі, керувала таксі та працювала менеджером. До 2009 року вона виходила заміж ще двічі.

Старший брат Володимира Бебешка – Левко Дурко – рік тому зізнався, що зустрів Сестричку Віку в Україні. За його словами, співачка отримує в США пенсію в розмірі 800 доларів та живе в соціальній кімнатці з песиком. До Україні вона начебто поверталася ненадовго.

Раніше OBOZ.UA писав, куди зникла і як змінилася зірка Дитячого Євробачення-2008 Вікторія Петрик, яка ігнорує війну та прославляє Росію поки її чоловік краде авто.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом