Зеленський: Україна посилить ЄС
Зеленський: Україна посилить ЄС

Зеленський: Україна посилить ЄС


Президент у вечірньому відеозверненні підкреслив, що Україна вже пройшла великий шлях у наближенні до Євросоюзу.

У середу, 8 листопада, Україна чекає на звіт щодо виконання рекомендацій Єврокомісії. Про це сьогодні, 7 листопада, у вечірньому до народу повідомив президент Володимир Зеленський.

“Завтра важливий день. Очікуємо історичний висновок Євросоюзу – звіт щодо виконання Україною рекомендацій Єврокомісії. І вже готуємо наші подальші кроки – після цього звіту. Нашу законодавчу роботу, посилення інституцій держави”, – зазначив президент.

Зеленський підкреслив, що Україна вже пройшла великий шлях у наближенні до Євросоюзу.

“Наша держава абсолютно свідома того, що набути членство в Євросоюзі – це і політичне рішення всіх країн, які вже в спільноті та хочуть бачити нову державу в Євросоюзі, але це також і робота самої держави. Наша робота – це наближення й адаптація стандартів ЄС, практик спільноти”, – пояснив президент.

Зеленський висловив упевненість в європейському майбтньому України.

“Україна буде в ЄС. І ми прийдемо до цього, зокрема, завдяки трансформації нашої держави – внутрішній трансформації, яка абсолютно відповідає інтересам наших людей. ЄС для України – це економічна безпека та соціальна стабільність, а Україна для ЄС – це посилення всієї спільноти. І дуже важливо, щоб депутати Верховної Ради України продовжували підтримувати необхідні для нашої євроінтеграції законодавчі ініціативи”, – йдеться у вечірньому зверненні президента.

Крім того, у вечірньому зверненні Зеленський повідомив про проведені наради, деякі подробиці пообіцяв розповісти згодом.

Раніше Зеленський повідомляв про “хороші сигнали” від ЄС.



Теги по теме
Украина Владимир Зеленский Евросоюз Президент
Источник материала
loader
loader