Згадайте смак літа: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт дивовижних грибів із соєвим соусом
Згадайте смак літа: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт дивовижних грибів із соєвим соусом

Згадайте смак літа: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт дивовижних грибів із соєвим соусом

Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася секретом ідеального приготування печериць. Вона стверджує, що фаршировані печериці, які готуються на мангалі, насправді перевершують навіть шашлик. Після того, як ви скуштуєте цю страву, ви із задоволенням поділитеся рецептом з вашими друзями, додає "Майстер Шеф" Литвинова.

Інгредієнти:

  • Печериці - 0,5 кг
  • Фарш з індички - 300 г
  • Зелена цибуля - 30 г
  • Кінза - 15 г
  • Олія – 3-4 ст. ложки
  • Соєвий соус – 3-4 ст. ложки
  • Сушений часник - ½ чайної ложки
  • Шампури
  • фольга
  • Червоне вугілля (для мангалу)

Спосіб приготування:

Почніть з очищення капелюшків печериць.

Потім замаринуйте їх у рослинній олії, соєвому соусі та сушеному часнику. Маринад надасть грибам ароматності, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Підготуйте начинку, змішавши фарш з індички з нарізаною зеленою цибулею, кінзою, сіллю та перцем.

"Мастер Шеф" Литвинова додає, начиніть фарширувати печериці: візьміть один капелюшок, намажте його фаршем і закрийте іншим капелюшком, так щоб фарш був усередині. Нанизуйте їх на шампури.

Загорніть шампури у фольгу і готуйте на мангалі за допомогою червоного вугілля. Час приготування - приблизно 30 хвилин.

Після 30 хвилин зніміть фольгу і дайте грибам підрум'янитися до золотистої кірки, зауважує "Мастер Шеф" Литвинова.

За словами Тетяни Литвинової, такі фаршировані печериці виходять соковитими та смачними, не надто жирними та ідеальними для приготування на мангалі чи на природі.

Останні новини України:

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом