20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
«Динамо» виграло перший матч під тимчасовим керівництвом Шовковського
«Динамо» виграло перший матч під тимчасовим керівництвом Шовковського

«Динамо» виграло перший матч під тимчасовим керівництвом Шовковського

«Динамо» виграло перший матч під тимчасовим керівництвом Олександра Шовковського. У неділю київський футбольний клуб переміг «Кривбас» з рахунком 2:0 у виїзному матчі 14-го туру української Прем'єр-ліги. 

Це перша перемога столичного клубу за останні пʼять матчів та перша після відставки Мірчі Луческу.

Матч пройшов у Кривому Розі й почався на пів години пізніше через повітряну тривогу в Дніпропетровській області. Перший гол забив Владислав Ванат на восьмій хвилині, другий — Олександр Караваєв на 27-й.

4 листопада 48-річний Олександр Шовковський тимчасово очолив «Динамо». 78-річний румунський фахівець Мірча Луческу оголосив про відставку після поразки від "Шахтаря" в матчі 13-го туру УПЛ та закінчення тренерської кар'єри.

Шовковський вже виконував обов'язки головного тренера «Динамо», коли наприкінці минулого сезону Луческу перебував на лікарняному після операції на нозі.

"Динамо" посідає восьме місце в турнірній таблиці, але має три гри в запасі. Криворіжці йдуть на другій позиції, на два бали відстаючи від лідера чемпіонату "Полісся". У наступному турі "Динамо" 26 листопада прийматиме "Рух" (Львів).

Источник материала
Поделиться сюжетом