Умєров прокоментував можливу зміну військових командувачів
Умєров прокоментував можливу зміну військових командувачів

Умєров прокоментував можливу зміну військових командувачів

Міністр оборони УкраїниРустем Умєров заявив, що в питанні можливої зміни українських військових командувачів наразі рішення не ухвалювали, але робиться все необхідне для підвищення ефективності. Про це він сказав на спільному брифінгу з міністром оборони Німеччини Борисом Пісторіусом у Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

- Тема, яка стосується зміни командувачів, вона проходить за всіма параметрами, які ми у своєму внутрішньому периметрі військовому обговорюємо. У цьому плані маю сказати, що рішення поки що не ухвалено. Але ми робимо все можливе, щоб підвищити ефективність. І якщо це станеться, то ми дуже відкрито будемо завжди комунікувати це, - сказав Умєров.

Міністр також зазначив, що "якщо такі речі відбуваються, то відбуваються в питаннях, які порушували раніше або для досягнення більшої ефективності".

Раніше Володимир Зеленський змінив командувача Медичних сил ЗСУ за поданням міністра оборони Рустема Умєрова. Замість генерал-майора медичної служби Тетяни Остащенко новим командувачем призначив генерал-майора медичної служби Анатолія Казмірчука – начальника Національного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь» у місті Києві. За даними ЗМІ, на звільненні Остащенко наполягали парамедики та волонтери, які опікуються медичним забезпеченням Сил оборони.

Источник материала
Поделиться сюжетом