12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Обстріли та жорстка мобілізація: астролог про "гострі" події грудня
Обстріли та жорстка мобілізація: астролог про "гострі" події грудня

Обстріли та жорстка мобілізація: астролог про "гострі" події грудня

Відомий український астролог Влад Росс визначив, яким буде для українців та України останній місяць 2023 року. Астрологічний експерт зміг "побачити", які події відбуватимуться перед приходом Нового 2024 року, а також які перемоги будуть у ЗСУ та період, коли почне розпадатися росія.

Про це Влад Росс розповів у великому інтерв'ю для журналістів видання Unian, яке вже розбирають на невеликі прогнози.

Давайте разом подивимося на головні питання, відповіді на які хочуть дізнатись українці.

Тут інтерв'ю у форматі питання журналістів та відповідь астролога Влада Росса:

Влад Рос. Фото скріншот з Youtube

Владе, розкажіть, що нас чекає на початку зими? Які ключові події відбуватимуться?

Грудень пройде у метушні, на високих швидкостях. Марс у поєднанні з Сонцем диктуватиме військові настрої. Ні про яке примирення в цей період не може бути мови. Саме у грудні в Україну полетять ракети, бо Марс буде у Стрільці, а Стрілець – це стріла. Продовжуватимуть дрони, і водночас починається нова епоха ракет.

Перша половина та середина місяця будуть найнебезпечнішими. Я радив би бути максимально обережними з 9 по 15 грудня і з 27 по 29 грудня. Цими днями краще залишатися вдома, нікуди не їздити і нічого не планувати. Але якщо у вас вже куплені квитки, то залишається один вихід – налаштовуватись на позитив і мати план Б, бо можуть виникати непередбачувані обставини.

Влад Росс, скріншот: YouTube

Ви не назвали 31 грудня найнебезпечнішою датою. Тобто ми можемо розраховувати, що цього року обійдеться без "феєрверку" на новий рік?

Ні звичайно. Він неодмінно буде. 31 грудня статичний Меркурій виходить із ретроградного руху до директного. Тому на Новий рік і до 4 січня, коли відбуватиметься цей процес, можуть бути масовані обстріли.

При цьому обстріл може бути не на сам Новий рік, а напередодні. Про це свідчить напружений аспект Марса з Нептуном, з 27 по 29 грудня. Цей період принесе хаотичність, трагедії, вибухи, особливо в акваторії Чорного моря чи біля річки Дніпро. Ракети летітимуть портами і мостами.

Наразі світові зірки, зокрема Cardi B, виступають проти того, щоб США виділяли гроші Україні та Ізраїлю. Як ви думаєте, на цьому ґрунті можуть розпочатися мітинги та протести?

В Америці – ні. Мітинги будуть у росії. Жінки виходитимуть і проситимуть, щоб їх чоловіків та синів повернули з фронту. Багато хто з них підписав контракт на півроку, а їх на війні тримають уже півтора роки. Але все це відбуватиметься навесні 2024 року перед виборами.

У грудні нічого подібного не буде, тому що Марс виходить із бунтуючого Скорпіона. До речі, раніше я передбачав, що у листопаді буде перемир'я між Ізраїлем та Палестиною. І ось все збіглося.

Обстріли, фото: Facebook

Поки війна триває, на Україну так само летять ракети. Чи варто побоюватися, що цієї зими страждатиме критична інфраструктура?

Саме в середині грудня, з 9 по 15, буде самий розпал. Ворог може запустити сотню ракет за один раз. Водночас на нас можуть летіти і шахеди, до 1000 за раз. В результаті може бути тимчасовий блекаут. У великих містах він може бути лише кілька днів, а ось в областях чи далеких районах він може тривати тиждень. Тому я рекомендував би запастися буржуйками.

Чи може перед Новим Роком бути обмін полоненими?

Це може статися ретроградний Меркурій. Багато людей повернуться додому. Рішення буде ухвалено у 20-х числах грудня.

Депортація дітей, фото investigator

А коли росія поверне вивезених дітей?

Я вважаю, що Путін поверне 70% викрадених дітей, але тільки після закінчення війни. Це може статися у липні 2024 року, якщо Україна вступить до НАТО. До того ж Байден має надати нам такий самий захист, який він надає Швеції.

У цьому плані я оптимістично дивлюся на цю ситуацію, бо найближчим часом Байден буде змушений це зробити. Принаймні, після цього росія не зможе заходити на території, які вона не котролює, і розв'язувати там бойові дії.

Тобто, до президентських виборів в Америці Байдену потрібно завершити цей конфлікт. Хоча я думаю, що він все одно не залишиться на ще один термін.

Олексій Арестович, скріншот: YouTube

До речі, балотуватись у президенти ще планував Олексій Арестович.

Він не те, що не стане президентом України, він навіть до парламенту не увійде зі своєю партією. Його політична доля схожа на долю Надії Савченка. Так високо-високо літала льотчиця і так низько впала. Народ уже все зрозумів про Арестовича. Тим більше, що він відсиджується в США. До речі, я маю інсайдерську інформацію, що він не повертається до України, бо йому мають вручити повістку на фронт.

Раніше повідомлялося, "Направить війська проти Москви": відомий астролог визначив дату звільнення Криму та генерала, який "закопає" путіна.

Також, дерев'яний Дракон точно візьме їх під крило в 2024: 4 знаки Зодіаку стануть щасливчиками за місяць.

Источник материала
Поделиться сюжетом