13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Екс-очільник Служби зовнішньої розвідки України розповів про замахи на Путіна
Екс-очільник Служби зовнішньої розвідки України розповів про замахи на Путіна

Екс-очільник Служби зовнішньої розвідки України розповів про замахи на Путіна

На російського диктатора Володимира Путіна було скоєно кілька замахів.

На ватажка росіян робили замах спецслужби РФ, на це натякнув колишній керівник Служби зовнішньої розвідки України, генерал-лейтенант Валерій Кондратюк в ефірі програми "Аргумент".

"...хочу нашим телеглядачам нагадати, скільки було... замахів на Путіна, який сьогодні всім західним світом визнаний терористом №1, який стоїть в одній лінійці з ХАМАСом... лише відомо про кілька (замахів на Путіна, - Ред.)...", - сказав співрозмовник.

Екс-глава СЗР додав, що "ми не будемо говорити про ті невдалі спроби російських спецслужб, ми просто будемо відстежувати ті спроби громадянського суспільства в Росії і його зрілості саме за, скажімо так, боротьбою за свої свободи, свободи людини".

Володимир Путін у центрі уваги - які новини варто знати

Нагадаємо, влітку цього року президент Володимир Зеленський говорив, що Володимира Путіна хочуть вбити "деякі люди". За словами українського лідера, диктатору тоді більше погрожували, ніж йому.

Пізніше у президента України запитали, чи скористається Київ можливістю вбити Путіна, якщо вона з'явиться. Зеленський відповів так: "...це війна, і Україна має всі права захищати свою землю".

Теги по теме
Владимир Путин
Источник материала
Поделиться сюжетом