Головне додати один інгредієнт: "Мастер Шеф" дала рецепт простого і смачного торта
Головне додати один інгредієнт: "Мастер Шеф" дала рецепт простого і смачного торта

Головне додати один інгредієнт: "Мастер Шеф" дала рецепт простого і смачного торта

Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова запропонувала приготувати торт, рецепт якого перевірений роками і завжди є окрасою будь-якого столу, а смак настільки приємний, м'який. За словами кулінара, їй подобається такий варіант приготування, тому що торт виходить в міру насичений.

Рецепт Кокосового торта від "Мастер Шефа"Тетяни Литвинової.

Інгредієнти:

Для тесту:

  • 300 г стружки кокосової
  • 400 мл кокосового молока
  • 200 мл води
  • 1 банан
  • 200 г цукру
  • 50 г крохмалю
  • 10 г цукру ванільного
  • Сік 1 лайма
  • 18 г розпушувача

Для крему:

  • 400 мл кокосового молока
  • 250 мл води
  • 50 г кукурудзяного крохмалю
  • 40 г кокосового борошна
  • 150 г білого шоколаду
  • Цедра 1 лайма

Додатково:

  • Форма діаметром 20-22 см
  • Олія для змащування форми
  • Борошно для обсипання форми
  • Пергаментний папір
  • Шоколадні стружки та кокосова стружка для прикраси (за бажанням)

Інструкції:

Підготовка форми:

Розігрійте духовку до 180 °C.

Змастіть форму олією і обсипте борошном, щоб запобігти прилипанням, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Приготування тіста:

У блендері змішайте кокосову стружку, кокосове молоко, воду, банан, цукор, крохмаль, ванільний цукор, сік лайма і розпушувач до отримання однорідного тіста.

"Мастер Шеф" Литвинова додає вилийте тісто в підготовлену форму.

Випікання торта:

Випікайте при температурі 180°C у попередньо розігрітій духовці протягом 40 хвилин або до золотистої кірки.

Приготування крему:

У сотейнику змішайте кокосове молоко, воду, кукурудзяний крохмаль, кокосове борошно, білий шоколад та цедру лайма.

Поставте на середній вогонь, постійно помішуючи до загустіння крему. Дайте охолонути.

Начинка та прикраса:

Розріжте охолоджений торт горизонтально навпіл. Змастити нижню частину торта половиною крему, потім покласти верхню половину. Покрийте торт кремом, що залишився, зверху і з боків.

За бажанням прикрасьте торт шоколадними та кокосовими стружками, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Подання:

Подавайте торт після повного остигання, щоб крем став щільним.

Тепер у вас є смачний пісний кокосовий торт за рецептом Тетяни Литвинової. Смачного!

Останні новини України:

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом