Щодня по всьому світу гинутимуть зрадники України: зведення від Романа Світана
Щодня по всьому світу гинутимуть зрадники України: зведення від Романа Світана

Щодня по всьому світу гинутимуть зрадники України: зведення від Романа Світана

Військовий експерт, льотчик-інструктор, полковник ЗСУ в запасі Роман Світан у щоденному зведенні для 24 Каналу зауважив, що загалом у нас є близько десятка спецслужб, які знищуватимуть зрадників.

Ліквідація Киви та інших зрадників

Світан зазначив, що Ілля Кива не колаборант, а впроваджений агент або потім уже взятий ФСБ "на гачок", який виконував завдання для російських спецслужб. Загалом в Україні таких є ще чимало, а їх ліквідація – це знищення терористів, які беруть безпосередню участь в убивстві українського населення.

За його словами, робота наших спецслужб триває, щоб упродовж 10 – 15 років знищити до останнього росіянина всіх тих, хто був на території України або сприяв цьому – інакше наша безпека буде під великим питанням.

Щодня в Росії, на окупованих територіях України й загалом у світі гинутимуть ті учасники геноциду українського народу, які виконували цю брудну справу,
– наголосив полковник запасу.

Він додав, що ліквідація Киви на території Росії та колаборанта Олега Попова у Луганську – почерк Служби безпеки України. Загалом у нас до десятка спецслужб, які займатимуться знищенням зрадників.

Оперативне зведення з фронту від Романа Світана: дивіться відео

Як ЗСУ знищують окупантів під Авдіївкою

Полковник запасу зауважив, що росіяни збільшили інтенсивність атак на фронті, зокрема, під Авдіївкою. Адже поставлено завдання якось розв'язати питання з цим містом до виступу Владіміра Путіна. Тож ворог гнатиме свій особовий склад навіть колонами, не звертаючи уваги на безпеку.

Він наголосив, що в районі Авдіївки кожен кущ та перехрестя пристріляні нашими батареями. Тому загарбники іноді мінусуються цілими підрозділами, особливо за допомогою касетних боєприпасів.

Загалом же по всій лінії фронту, за його словами, мінусуються понад тисячі росіян. Тобто ми виконуємо основне завдання – знищення армії противника.

Вони самі йдуть. Ми їх загнали в зиму,
– сказав Світан.

Тобто, пояснив він, наступальний потенціал окупантів різними способами, зокрема й за допомогою дезінформації, відсунули в зиму. Тепер, коли по мокрих донецьких ґрунтах неможливий рух, росіянам доводиться штурмувати живою силою – принаймні, допоки вона не зустрінеться з нашим залізом.

Що відомо про смерть Киви

  • 6 грудня у Підмосков'ї знайшли закривавлене тіло Іллі Киви. Екснардепа-зрадника ліквідувала СБУ. Представник ГУР МО Андрій Юсов підтвердив ліквідацію Іллі Киви на території Росії, але наголосив, що наша розвідка не розкриватиме деталей.
  • Іллю Киву виявили мертвим на території паркової зони готелю "Величъ Country Club" у селі Супонєво, що під Москвою. Спершу російські пропагандисти заявили, що зрадника-втікача зарізали. Але зрештою визнали, що у Киву стріляли.
  • Ліквідований зрадник Кива дбав про власну безпеку. Тому, як пояснив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, для проживання Кива обрав Підмосков'я.
Источник материала
Поделиться сюжетом