/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F0a4b9bc934de359207d745ba9ca76188.jpg)
М'ясо по-албанськи: незвичайний рецепт
М'ясо по-албанськи є соковитими котлетками з дрібно нарізаної яловичини. Особливості приготування страви в тому, що м'ясо не потрібно перекручувати на м'ясорубці, а просто достатньо нарізати на дрібні шматочки. Щоб страва вийшла соковитою, до м'яса додайте яйце, майонез, цибулю і крохмаль.
Інгредієнти
- м'ясо яловичини
- 0,5 кг
- яйце
- 1 шт.
- крохмаль
- 3 ст. л.
- майонез
- 2 ст. л.
- часник
- 2 зубчики
- перець чорний мелений
- сіль
- олія
- М'ясо наріжте дрібними шматочками. Додайте яйце, крохмаль, майонез, часник (видавлений через прес), перець, сіль. Перемішайте.
- Поставте в холодильник на 12 годин, бажано на ніч.
- На розігріту сковороду з олією викладайте ложкою м'ясну масу, формуючи невеликі котлетки.
- Обсмажуйте з двох боків 5-7 хвилин до золотистої скоринки.
Поради:
- М'ясо можна використовувати будь-яке.
- Крохмаль може бути кукурудзяний або картопляний.
- Котлети можна підсмажити на грилі.

