20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Єрмак розповів, як змінився рівень підтримки України серед громадян США
Єрмак розповів, як змінився рівень підтримки України серед громадян США

Єрмак розповів, як змінився рівень підтримки України серед громадян США

У США на 10% за місяць зросла кількість громадян, які вважають, що їхня країна має робити більше для України.

Про це у себе вТелеграм-каналі написав глава Офісу Президента Андрій Єрмак.

Він подякував американським громадянам за підтримку, зазначивши, що разом вдасться все витримати та перемогти.

"Завжди треба говорити, спілкуватися, доводити, що наша справа – це справедливість. Пояснювати, чому нам потрібна допомога. Саме це робили Президент Володимир Зеленський, міністри, команда Офісу та українські депутати під час наших останніх поїздок до США”, – написав Єрмак.

Політичний експерт Ігор Петренко для "Укрінформ" прокоментував спільну конференцію США та України з розвитку та інтеграції оборонної промисловості. Він зазначив, що для нашої країни це дозволить отримати додаткові потужності, які видаватимуть необхідне для фронту у найближчій перспективі. А у довгостроковій перспективі це сприятиме економічному відновленню та зміцненню обороноздатності України.

У свою чергу, експерт Ігор Попов зазначив, що американські виробники вже мають величезну користь від співпраці з Україною.

"Наша армія перевіряє їхні вироби у найжорсткіших умовах із часів Другої світової, а значна частина коштів від американської допомоги Україні йде саме на американські заводи", - заявив він.

Також Петренко додав, що політична боротьба всередині США дуже ускладнила процес допомоги Україні, проте висловив упевненість, що американська допомога нашій країні продовжиться.

Нагадаємо, під час спілкування з журналістами 19 грудня президент Володимир Зеленський висловивсяпро перспективи продовження західної допомоги та розмові з Орбаном.

Теги по теме
Андрей Ермак
Источник материала
Поделиться сюжетом