Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 грудня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 грудня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 грудня 2023 року

Київське метро та пресконференція Володимира Зеленського.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «Ми — Україна», «Рада», «1+1». 

Блоків Суспільного та в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці працювала команда телеканалів ICTV та СТБ. Показали випуск новин та повторили частину етеру попередньої доби.

У блоці «Інтера» з депутатом Київської міської ради Андрієм Вітренком («Слуга народу») говорили про ремонт станцій метрополітену у столиці, а також про аварійний стан мосту Метро, який з’єднує лівий та правий береги. Він сказав, що кожна проблема має своє прізвище, тому необхідно зробити повний аудит забудови Києва та притягнути до відповідальності людей, які своїми підписами дозволили це.

Міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов розповідав про приватизацію державного майна. Під час розмови він назвав об’єкти, які можуть віддати під приватизацію. Зокрема, серед них може бути й готель «Україна».

Про ситуацію на передовій у гостьовій студії телеканалу «Ми — Україна» говорили з військовим оглядачем Олександром Мусієнком. Він сказав, що в російських військ дійсно є незначне просування на Сході України, проте це не дає їм переваги. Також він додав, що врешті вони зупинять наступ і чекатимуть відповіді від Збройних сил України.

Народний депутат Олексій Леонов («Слуга народу») знову говорив про боротьбу з контрабандою. Крім цього, він сказав, що Бюро економічної безпеки не працює і його необхідно перезавантажити.

З керівником Центру протидії дезінформації при РНБО Андрієм Шаповаловим говорили про псевдовибори на тимчасово окупованих територіях. За його слвоами, українські спецслужби добре відрізняють колаборантів від тих, хто примусово отримав російський паспорт.

У блоці Суспільного показали трансляцію пресконференції Володимира Зеленського. Читайте про неї в матеріалах «Детектора Медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
Поделиться сюжетом