/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fe6e310660bf3363938618170da5520e5.jpg)
Цей "Зелений Дракон" має бути на вашому новорічному столі
Задобріть символ наступного року цією стравою
Наступний 2024 відповідно до східного календаря — це рік Зеленого Дерев’яного Дракона. Саме тому він потішиться, якщо на святковому столі буде салат "Зелений Дракон".
Приготувати такий салат за рецептом "Главреда" дуже просто. Небагато часу, прості продукти — і весь рік вас переслідуватиме успіх.
Як приготувати салат "Зелений дракон"
Інгредієнти:
- куряче філе — 200 г;
 - яйця — 3 шт.;
 - сир твердий — 100 г;
 - чорнослив на смак — 50 г;
 - часник на смак – 1 зубчик;
 - майонез — 3 ст. л.;
 - ківі — 4 шт.;
 - червоний перець;
 - маслини;
 - листочки салату;
 - Зелена цибуля.
 
Спосіб приготування:
- Куряче філе відварюємо до готовності, нарізаємо дрібними шматочками та відправляємо салатник.
 - Яйця варимо круто, чистимо, натираємо на дрібній тертці та додаємо до м’яса.
 - Чорнослив миємо, заливаємо на 5 хвилин теплою водою, після чого сушимо, дрібно нарізаємо і відправляємо до решти інгредієнтів.
 - Сир натираємо на великій тертці, відправляємо до салату.
 - Салат заправляємо майонезом, солимо, ретельно перемішуємо і викладаємо салат півколом, формуючи дракона.
 - Чистимо і нарізаємо тоненькими шматочками ківі, прикрашаємо їм салат. Очі та ніздрі робимо з оливок, а язик – з болгарського перцю.
 
Раніше ми розповідали, яким стравам Дракон не зрадіє. Зустрічайте його правильно!
