Задобріть символ наступного року цією стравою
Наступний 2024 відповідно до східного календаря — це рік Зеленого Дерев’яного Дракона. Саме тому він потішиться, якщо на святковому столі буде салат "Зелений Дракон".
Приготувати такий салат за рецептом "Главреда" дуже просто. Небагато часу, прості продукти — і весь рік вас переслідуватиме успіх.
Як приготувати салат "Зелений дракон"
Інгредієнти:
- куряче філе — 200 г;
- яйця — 3 шт.;
- сир твердий — 100 г;
- чорнослив на смак — 50 г;
- часник на смак – 1 зубчик;
- майонез — 3 ст. л.;
- ківі — 4 шт.;
- червоний перець;
- маслини;
- листочки салату;
- Зелена цибуля.
Спосіб приготування:
- Куряче філе відварюємо до готовності, нарізаємо дрібними шматочками та відправляємо салатник.
- Яйця варимо круто, чистимо, натираємо на дрібній тертці та додаємо до м’яса.
- Чорнослив миємо, заливаємо на 5 хвилин теплою водою, після чого сушимо, дрібно нарізаємо і відправляємо до решти інгредієнтів.
- Сир натираємо на великій тертці, відправляємо до салату.
- Салат заправляємо майонезом, солимо, ретельно перемішуємо і викладаємо салат півколом, формуючи дракона.
- Чистимо і нарізаємо тоненькими шматочками ківі, прикрашаємо їм салат. Очі та ніздрі робимо з оливок, а язик – з болгарського перцю.
Раніше ми розповідали, яким стравам Дракон не зрадіє. Зустрічайте його правильно!