Цей "Зелений Дракон" має бути на вашому новорічному столі
Цей "Зелений Дракон" має бути на вашому новорічному столі

Цей "Зелений Дракон" має бути на вашому новорічному столі

Задобріть символ наступного року цією стравою

Наступний 2024 відповідно до східного календаря — це рік Зеленого Дерев’яного Дракона. Саме тому він потішиться, якщо на святковому столі буде салат "Зелений Дракон".

Приготувати такий салат за рецептом "Главреда" дуже просто. Небагато часу, прості продукти — і весь рік вас переслідуватиме успіх.

Як приготувати салат "Зелений дракон"

Інгредієнти:

  • куряче філе — 200 г;
  • яйця — 3 шт.;
  • сир твердий — 100 г;
  • чорнослив на смак — 50 г;
  • часник на смак – 1 зубчик;
  • майонез — 3 ст. л.;
  • ківі — 4 шт.;
  • червоний перець;
  • маслини;
  • листочки салату;
  • Зелена цибуля.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе відварюємо до готовності, нарізаємо дрібними шматочками та відправляємо салатник.
  2. Яйця варимо круто, чистимо, натираємо на дрібній тертці та додаємо до м’яса.
  3. Чорнослив миємо, заливаємо на 5 хвилин теплою водою, після чого сушимо, дрібно нарізаємо і відправляємо до решти інгредієнтів.
  4. Сир натираємо на великій тертці, відправляємо до салату.
  5. Салат заправляємо майонезом, солимо, ретельно перемішуємо і викладаємо салат півколом, формуючи дракона.
  6. Чистимо і нарізаємо тоненькими шматочками ківі, прикрашаємо їм салат. Очі та ніздрі робимо з оливок, а язик – з болгарського перцю.

Раніше ми розповідали, яким стравам Дракон не зрадіє. Зустрічайте його правильно!

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader