Літак рф випустив бомбу на окуповану територію так званої ЛНР
Літак рф випустив бомбу на окуповану територію так званої ЛНР

Літак рф випустив бомбу на окуповану територію так званої ЛНР

Cьогодні, 8-го січня, літак рф під час масованої атаки на Україну впустив авіабомбу «ФАБ-250» на територію окупованого Рубіжного в Луганській області. Про це повідомив так званий глава «ЛНР» Леонід Пасічник у Telegram.

Внаслідок інциденту за його словами ніхто не постраждав.«Під час виконання бойових завдань літаком повітряно-космічних сил Російської Федерації над містом Рубіжне відбулося позаштатне сходження авіаційного боєприпасу «ФАБ-250», – зазначив так званик «керівник» псевдоутворення.

За його словами, ніхто не постраждав. Однак мешканців найближчих будинків довелося оперативно евакуювати. Всім запропонували перебратися в пункт тимчасового розміщення.«Там перебуває п’ятеро людей, включаючи двох дітей. Інші вирішили розміститися в родичів і друзів», – додав він.

На місці працювали слідчо-оперативна група так званого МВС, а також представники МНС та військової комендатури «Фахівці ухвалюють рішення про знешкодження боєприпасу. Ситуацію тримаю на особистому контролі», – запевнив Леонід Пасічник.

Це вже не перший випадок, коли російські війська випускають боєприпаси та ракети по території рф або ж окупованих територій.

Так, 2-го січня вранці під час масованої ракетної атаки по Україні одна з російських ракет впала на село Петропавлівка Воронезької області рі, внаслідок чого загинули 11 людей.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны