12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Samsung Galaxy Unpacked 2024: коли презентація і де дивитися
Samsung Galaxy Unpacked 2024: коли презентація і де дивитися

Samsung Galaxy Unpacked 2024: коли презентація і де дивитися

Samsung Galaxy Unpacked 2024 – це головна презентація південнокорейської компанії, на якій покажуть низку нових пристроїв. Серед них будуть не тільки топові смартфони, а й, можливо, інші пристрої, на кшталт розумної каблучки, або ж ШІ, впроваджений у техніку. Саме час дізнатися більше про довгоочікувану подію – коли дивитися і що покажуть.

Samsung Galaxy Unpacked 2024 – дата і час презентації

Примітно, що презентація проводиться щороку в різні дати. Наприклад, торішній захід припадав на липень. Тепер Samsung Galaxy Unpacked 2024 відбудеться 17 лютого о 20.00 за Києвом. Виробники електроніки мають тенденцію швидко розповідати про свої новинки, тому перегляд точно не займе багато часу.

Онлайн-трансляція Samsung Galaxy Unpacked 2024

Дивитися презентацію можна буде на Samsung, а також на компанії.

Зараз дивляться

Поки що доступний тільки тизер презентації, а трансляція з’явиться вже перед самим заходом.

Що покаже Samsung на презентації Galaxy Unpacked 2024

Очікувано, івент буде присвячений новим напрацюванням Samsung – це стосується пристроїв і ПЗ, яке збільшує комфорт від використання ґаджетів компанії та надає все більше нових можливостей.

Samsung Galaxy S24

Багато інсайдерів і аналітиків упевнені, що на Galaxy Unpacked 2024 покажуть новий флагман. Усього пристрій буде в трьох модифікаціях – Galaxy S24, Galaxy S24 Plus і Galaxy S24 Ultra.

Найбільше змін буде в топовій моделі S24 Ultra. Флагман отримає 50-мегапіксельний об’єктив, який прийде на заміну одному з 10-піксельних датчиків. Очікується, що від цього зум стане 5-кратним замість 10-кратного.

Про ціни поки що нічого не відомо.

Samsung Galaxy AI

Не виключено, що компанія зробить нові телефони розумнішими за допомогою штучного інтелекту. Йдеться про розробку Galaxy AI, яка працюватиме на базі ШІ на пристрої та в хмарі. Ще у 2023 році Samsung анонсувала появу нового інструменту в смартфонах, і схоже, цей момент настав.

Samsung Galaxy Ring

Не секрет, що смартфони будуть родзинкою Samsung Galaxy Unpacked 2024, але компанія може представити розумну каблучку для тих, хто хоче стежити за своїм здоров’ям.

І хоча про цей пристрій є тільки чутки, гаджет може скласти конкуренцію Aura Ring. Очікується, що каблучка зможе стежити за артеріальним тиском та іншими показниками життєдіяльності тіла, а дані надсилати на смартфон.

Теги по теме
Samsung
Источник материала
Поделиться сюжетом