Видворювати її з України, – Андрій Ісаєнко емоційно висловився про зрадницю Оксану Байрак
Видворювати її з України, – Андрій Ісаєнко емоційно висловився про зрадницю Оксану Байрак

Видворювати її з України, – Андрій Ісаєнко емоційно висловився про зрадницю Оксану Байрак

Після великого наступу Росії в Україні Байрак підтримала диктатора Путіна та сказала, що українці винні у цій війні. Вона назвала Санкт-Петербург – "улюбленим містом", а ще поширювала фото з акторами-путіністами.

Андрій Ісаєнко сказав, що думає про Байрак

Актор категорично висловився щодо скандальної режисерки. Він ствердив, що Байрак не можна давати спокійно жити в Україні, адже вона зробила свій вибір у бік Росії та може поширювати наративи країни-агресорки.

Всіми методами потрібно перешкоджати її роботі, не можна давати їй можливість спокійно працювати в Україні, якщо вона на початку обрала Росію. Думаю, у неї залишилася ідея "руського миру",
– сказав він.

Ісаєнко вважає зрадницю небезпечною, бо вона може просувати ідею "братських народів". Тому на думку Андрія, їй немає прощення. Також їй треба заборонити в'їзд до нашої країни, як зазначив актор.

Вона і надалі може поширювати в голови людей про "братські народи". А це погана політика, я проти цього. Її ні в якому разі не можна пробачати. Навпаки потрібно видворювати її з України,
– висловився Андрій.

Що казали про Оксану Байрак інші зірки

  • Катерина Тишкевич зазначила, що на знімальному майданчику Байрак неодноразово казала, що "вийшла б заміж за Путіна". У той час акторка думала, що це невдалі жарти, а вже потім дізналася про проросійську позицію режисерки.
  • Римма Зюбіна вважає нелогічним дивуватися поглядам Байрак, адже вона давно висловлювала проросійську позицію. З'ясувалось, що до 2014 року Зюбіна була улюбленою акторкою режисерки. Однак, їхні стосунки зіпсувалися, відколи Росія почала наступ на Донбас.
  • Наталія Васько зізналась, що з Байрак завжди було складно працювати, бо вона гнобила акторів. А одного разу на майданчику, коли почали говорити про Крим, режисерка привселюдно заявила, що він російський. Тоді їхня співпраця та дружба завершилась.
  • Анна Сагайдачка раніше працювала зі зрадницею, адже її чоловік Євген Третьяк був продюсером на студії режисерки. Вона зазначила, що спільні знайомі розповіли їй про погляди Байрак, що "не все так однозначно". Зараз вони не спілкуються.
Источник материала
Поделиться сюжетом