20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
“Найкращі воїни – від 18 до 25”: генерал Кривонос закликав знизити мобілізаційний вік
“Найкращі воїни – від 18 до 25”: генерал Кривонос закликав знизити мобілізаційний вік

“Найкращі воїни – від 18 до 25”: генерал Кривонос закликав знизити мобілізаційний вік

Генерал-майор запасу Збройних Сил України Сергій Кривонос висловив пропозицію щодо зниження мобілізаційного віку, вказавши, що найкращі воїни – це чоловіки віком від 18 до 25 років. За його словами, це молоді та вмотивовані особи.

“Треба реально дивитися на ці речі, якщо ми хочемо вижити як держава. Ми змушені будемо це робити”, – підкреслив генерал на youtube-каналі “Говорить великий Львів”. Кривонос вважає, що негайно слід знизити мобілізаційний вік, адже молоді люди від 18 до 25 років мають кращу фізичну підготовку та велику мотивацію.

“Середній вік військових зараз – від 38 до 50 років. Але здатність переносити фізичні навантаження в 40-річного значно менші, ніж у 25-річного. Бо фізіологію складно обманути. Найкращі воїни ті, які молоді і вмотивовані”, – зазначив він. Кривонос підкреслив важливість навчання та мотивації, вказавши, що правильна професійна підготовка може забезпечити високі результати.

У відповідь на питання, чи можуть бійці від 38 років і старше бути досвідченішими, генерал наголосив, що головна різниця полягає не в віці, а в рівні навчання. Фізіологічні особливості молодих воїнів, такі як швидше відновлення та більша витривалість, роблять їх ефективнішими на полі бою.

Зазначимо, що пропозиція генерала викликає обговорення щодо оптимального віку для призову та його впливу на бойову готовність військових.

Теги по теме
война военные
Источник материала
Поделиться сюжетом