Фундація Табалових передала для фронту Volkswagen Transporter Т5
Фундація Табалових передала для фронту Volkswagen Transporter Т5

Фундація Табалових передала для фронту Volkswagen Transporter Т5

У січні 2024 року Благодійна фундація родини Табалових передала для потреб фронту Volkswagen Transporter Т5. Авто одразу ж поїде виконувати бойові завдання на один із найскладніших напрямків фронту — Авдіївський.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив президент Благодійної фундації Андрій Табалов.

"Машину закупив наш благодійний фонд, а логістику, техобслуговування та фарбування машини взяли на себе наші партнери з Благодійного фонду "Полк С.Хороброго". Автівки на передовій — на вагу золота, потрібні не менше, ніж зброя. Тому продовжуємо допомагати нашим військовим у питанні забезпечення їх необхідним транспортом та технікою", — сказав Табалов.

Він також додав, що наразі фундація продовжує працювати із адресними запитами підрозділів по допомозі фронту.

Раніше на запит військових Миколаївської окремої штурмової бригади, Благодійна фундація родини Табалових передала радіостанції "Motorola". А також долучилась до благодійної акції "Зігрій український фронт" від Волонтерського інформаційного Фронту, передавши 20 функціональних спальників для захисників.

У День Збройних сил України, 6 грудня, президент Благодійної фундації родини Табалових Андрій Табалов передав для потреб ЗСУ розвідувальний дрон SHARK.

Закупівлю БПЛА провела Благодійна фундація родини Табалових. Загалом з початку повномасштабного вторгнення підприємства родини Табалових допомогли ЗСУ вже майже на 20 000 000 грн.

Источник материала
Поделиться сюжетом