/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F439%2F7803a81ee5680174218b3ac80e6b1467.jpg)
Бюджетні та смачні котлети з капусти. Ніхто не здогадається, що вони без м’яса
Бюджетні та смачні котлети з капусти.
Ніхто не здогадається, що вони без м’яса.
Якщо ви втомилися від звичайних страв та хочете чогось смачненького, але бюджетного – спробуйте котлети з капусти.
Вони дуже легко готуються та подобаються навіть тим, хто не любить овочі.
Ніхто не помітить, що в котлетах немає м’яса.
Як приготувати котлети з капусти, розповідає РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на сайт Shuba.
Для приготування котлет з капусти вам знадобляться такі продукти:.
500 грамів звичайної капусти.
2 курячих яйця.
3 столові ложки борошна.
1 цибуля.
копчена паприка, сіль, чорний мелений перець – на смак.
Окрім цього, ви можете приготувати оригінальний соус, який вдало доповнить котлети та зробить їх ще смачнішими.
Для цього вам потрібні такі інгредієнти:.
1 свіжий огірок.
2 столові ложки майонезу.
пучок кропу.
1 зубчик часнику.
сіль – на смак.
Почнемо приготування.
Нашинкуйте капусту, перекладіть її у каструлю та залийте усе водою.
Проваріть її протягом 5 хвилин.
Процідіть капусту та добре вичавіть рідину, аби вона не "плавала" у воді.
Потім подрібніть та обсмажте до золотавості цибулю.
Додайте її до капусти.
Далі вбийте яйця, додайте сіль, борошно, паприку та перець, й добре усе перемішайте.
Смажити такі котлетки дуже просто.
Викладайте "тісто" на розігріту пательню з олією.
Формувати котлети допоможе звичайна ложка.
Смажте їх до готовності з двох боків, потім можете викласти котлети на паперову серветку, аби вона забрала зайвий жир.
За бажанням страву можна протушкувати.
Приготуйте соус.
Натріть огірок, наріжте кріп та часник, усе змішайте з майонезом та перемішайте.
Можна додати сіль та подавайте соус разом з котлетами на стіл.
Раніше ми вже розповідали, як смачно засолити сало.

