Бюджетні та смачні котлети з капусти. Ніхто не здогадається, що вони без м’яса
Бюджетні та смачні котлети з капусти. Ніхто не здогадається, що вони без м’яса

Бюджетні та смачні котлети з капусти. Ніхто не здогадається, що вони без м’яса

Бюджетні та смачні котлети з капусти.

Ніхто не здогадається, що вони без м’яса.

Якщо ви втомилися від звичайних страв та хочете чогось смачненького, але бюджетного – спробуйте котлети з капусти.

Вони дуже легко готуються та подобаються навіть тим, хто не любить овочі.

Ніхто не помітить, що в котлетах немає м’яса.

Як приготувати котлети з капусти, розповідає РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на сайт Shuba.

Для приготування котлет з капусти вам знадобляться такі продукти:.

500 грамів звичайної капусти.

2 курячих яйця.

3 столові ложки борошна.

1 цибуля.

копчена паприка, сіль, чорний мелений перець – на смак.

Окрім цього, ви можете приготувати оригінальний соус, який вдало доповнить котлети та зробить їх ще смачнішими.

Для цього вам потрібні такі інгредієнти:.

1 свіжий огірок.

2 столові ложки майонезу.

пучок кропу.

1 зубчик часнику.

сіль – на смак.

Почнемо приготування.

Нашинкуйте капусту, перекладіть її у каструлю та залийте усе водою.

Проваріть її протягом 5 хвилин.

Процідіть капусту та добре вичавіть рідину, аби вона не "плавала" у воді.

Потім подрібніть та обсмажте до золотавості цибулю.

Додайте її до капусти.

Далі вбийте яйця, додайте сіль, борошно, паприку та перець, й добре усе перемішайте.

Смажити такі котлетки дуже просто.

Викладайте "тісто" на розігріту пательню з олією.

Формувати котлети допоможе звичайна ложка.

Смажте їх до готовності з двох боків, потім можете викласти котлети на паперову серветку, аби вона забрала зайвий жир.

За бажанням страву можна протушкувати.

Приготуйте соус.

Натріть огірок, наріжте кріп та часник, усе змішайте з майонезом та перемішайте.

Можна додати сіль та подавайте соус разом з котлетами на стіл.

Раніше ми вже розповідали, як смачно засолити сало.

Источник материала
loader
loader