19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Михайло Ясинський різко висловився про Винника та Лободу
Михайло Ясинський різко висловився про Винника та Лободу

Михайло Ясинський різко висловився про Винника та Лободу

Чоловік зауважив, що Олег Винник, який протягом останніх двох років живе в Німеччині, розчарував його. Він заявив, що образ співака виявився фальшивим.

Михайло Ясинський висловився про Винника та Лободу

На думку продюсера, імідж Олега постраждав, тому що він не зміг відповідати своєму образу. Виявилось, що артист – насправді інша людина у порівнянні з тим, як він себе позиціонував. Тому й прихильники Винника розчарувалися в ньому, як сказав Ясинський.

Людина виявилася неспроможною відповідати створеному власноруч іміджу. Тим сенсам, про які він співав. Саме ця аудиторія від нього щось чекала. Спочатку було розчарування, а потім стало, навіть, трошки смішно,
– розповів він.

Михайло також припустив, яке майбутнє в Україні чекає на співачку Світлану Лободу, яка продовжує говорити та співати російською. Він вважає, що артистка навряд чи з'явиться в українському медіапросторі. Хоча думає, що деякі українці все ж ходитимуть на її концерти.

Розчарую вас. Все одно дуже багато людей ходитимуть на її концерти. Водночас є багато людей, навіть серед медійної еліти, які, через свої погляди, не пропустять таких артистів у ефіри,
– сказав чоловік.

Ясинський зазначив, що Лободі не допоможе виконання пісень українською, так і російською, щоб втриматися у шоубізнесі. Натомість Михайло вважає, що будь-якого артиста, хто й досі співає мовою окупанта, чекає доля маргінала.

Що казали інші артисти про Винника та Лободу

  • Гуморист Фіма Константиновський сподівається, що низка артистів, які виїхали з країни під час війни, вже не повернуться. Зокрема, йшлося про Олега Винника.
  • Продюсер Олег Боднарчук вважає, що Винник вже ніколи не буде таким популярним, як раніше. На думку Боднарчука, співак "залишився у довоєнній реальності".
  • Ведуча Маша Єфросиніна, згадуючи Олега Винника, висміяла його. "Пам'ятаєш такого артиста? Колись був в Україні такий артист".
  • Про Світлану Лободу теж висловлювалися різні українські артисти. Наприклад, Фаготз гурту ТНМК не розуміє, як можна писати російською під час війни. Він називає таких співаків, як Лобода, ворогами України.
  • Учасник "Культурного десанту" Олександр Чемеров казав, що Лободу можна було пробачити, утім, вона довела "нечистоту свого наміру". Він мав на увазі концерт у Харкові, де Лобода принизила дівчину, яка вийшла за плакатом проти виконавиці.
Источник материала
Поделиться сюжетом