2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кондратюк назвав артиста, за якого голосував на Нацвідборі
Кондратюк назвав артиста, за якого голосував на Нацвідборі

Кондратюк назвав артиста, за якого голосував на Нацвідборі

Продюсер Ігор Кондратюк висловився щодо національного відбору на Євробачення в цьому році і сказав, за кого віддав свій голос в "Дії".

За його словами, цей Нацвідбір був вдалим. Музичний продюсер Дмитро Шуров, продовжив Ігор Васильович, відібрав цікавих артистів.

Кондратюк каже, що йому сподобалися дві групи - NAHABA і Ziferblat, співак Drevo і, звичайно, MELOVIN, з яким йому вже доводилося працювати.

"Я голосував за MELOVIN. Я розумів, що переможуть дівчата, ну таке буває. Я вирішив, що повинен підтримати хлопця, доля з яким мене звела в проекті "Х-фактор". Класний, сучасний музикант, який розвивається. Не боїться робити кричущі провокаційні речі", - сказав Кондратюк в інтерв'ю Radio UA Chicago.

При цьому він вважає, що перемога на Нацвідборі Alyona Alyona і Jerry Heil була очевидною. Відповідаючи на питання, чи вдасться дівчатам перемогти на самому Євробаченні, Кондратюк сказав, що у них є всі шанси потрапити в топ-5.

"У аІуопа аІуопа і Jerry Heil непогана тема. Розкручені обидві учасниці дуету. Я не здивувався, що вони перемогли. Дійсно, дивно, що такий відрив. Ну давайте будемо вірити, поки не доведено протилежне. На Євробаченні їх точно оцінять", - додав продюсер.

Нагадаємо, раніше стало відомо, хто головний конкурент України на Євробаченні-2024.

Источник материала
Поделиться сюжетом