В Україну привезли 600-сильний преміальний електропозашляховик Avatr 11
В Україну привезли 600-сильний преміальний електропозашляховик Avatr 11

В Україну привезли 600-сильний преміальний електропозашляховик Avatr 11

Це авто називають головним конкурентом Tesla

В Україні помітили електричний позашляховик Avatr 11 2023 року випуску. Це потужне авто, яке розвиває 578 кінських сил.

Автомобіль може розганятися з нуля до сотні всього за 4 секунди. Відповідне фото електрокара на українських дорогах опублікували на інстаграм-сторінці t.o.p.c.a.r.s_u.a.

Чим унікальний Avatr 11 2023 року випуску

Avatr 11 називають новим конкурентом Tesla. Це і дійсно так — при майже такій же ціні (54 тисячі доларів) автомобіль має запас ходу в 600-700 кілометрів (за різними методиками випробувань).

Avatr 11 — електрокар від Huawei, який позиціонується як середньорозмірний позашляховик з двома моторами. Технології активного шумозаглушення, датчики вібрації, розумна система ароматизації (можна вибрати один із трьох ароматів), безпровідна зарядка, ультрафіолетова стерилізація, функції допомоги водію — сучасні функції тут можна перелічувати вічно. Головним дизайнером авто є Надер Фагіхзаде, який раніше розробляв дизайн для BMW.

Головними особливостями авто є повністю оцифрований салон — жодних фізичних кнопок. Крім трьох дисплеїв, тут є маса надсучасних технологій від Huawei. Є чотири- та п’ятимісна версії салону, усі сидіння мають функції підігріву та масажу. Зрозуміло, що автомобіль оснащений панорамним люком. Загалом цю модель називають однією із кращих на сучасному ринку електрокарів.

Раніше "Телеграф" писав проновий суперкар, який вміє стрибати, їздити на трьох колесах і робити танковий розворот. Його створили у Китаї.

Теги по теме
авто Huawei
Источник материала
Поделиться сюжетом