Дейнеко побував на позиціях прикордонників на Авдіївському напрямку
Дейнеко побував на позиціях прикордонників на Авдіївському напрямку

Дейнеко побував на позиціях прикордонників на Авдіївському напрямку

Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко відвідав прикордонні підрозділи, які виконують завдання в районі ведення бойових дій на Авдіївському напрямку, та обговорив з командирами рівень взаємодії з іншими підрозділами.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба.

«Дейнеко ознайомився з обстановкою та побував на позиціях однієї з прикордонних комендатур швидкого реагування. Її військовослужбовці зараз в складі Сил оборони б’ються на цій складній ділянці фронту», - ідеться у повідомленні.

Він заслухав командирів на місцях та обговорив рівень взаємодії з іншими підрозділами, з якими разом воюють прикордонники.

Прикордонники зазначали, що ворог не припиняє постійні обстріли з мінометів та артилерії, активно використовує авіацію, застосовуючи керовані авіаційні бомби та продовжує штурмові дії.

Разом з керівниками проаналізували потреби та провели оцінку дій для нарощення можливостей зі знищення ворога, зокрема й із залученням додаткових спеціальних підрозділів Держприкордонслужби.

Також наголошувалося на всіх можливих заходах для збереження життя прикордонників.

«Ваша прикордонна комендатура швидкого реагування - дуже потужний підрозділ, який стійко протистоїть ворогу. Ви захищаєте нашу незалежність та територіальну цілісність. Для вас це вже друга ротація на цьому напрямку, і ви з честю виконували та продовжуєте виконувати визначені вам завдання. Ви є прикладом для інших підрозділів», - підкреслив Дейнеко.

Дейнеко побував на позиціях прикордонників на Авдіївському напрямку / Фото: ДПСУ

Він додав, що, за оцінками військового командування, Авдіївка завжди трималася, в тому числі завдяки зусиллям та героїзму прикордонників.

Керівник прикордонного відомства подякував захисникам і вручив за проявлений героїзм відзнаки та вогнепальну зброю.

«Від себе особисто, від міністра внутрішніх справ, від Президента України хочу щиро Вам подякувати - за те що ви справжні, за те що ви міцні. Ви справжні титани. Те, що ви робите, те, як ви бороните України - це неймовірно», - наголосив Дейнеко.

Як повідомляв Укрінформ, міністр внутрішніх справ Ігор Клименко зустрівся з бійцями комендатури швидкого реагування 6-го прикордонного загону на Авдіївському напрямку та вручив їм державні нагороди.

Теги по теме
война
Источник материала
Поделиться сюжетом