Рекомендую до перегляду: Леся Нікітюк назвала три улюблені українські серіали
Рекомендую до перегляду: Леся Нікітюк назвала три улюблені українські серіали

Рекомендую до перегляду: Леся Нікітюк назвала три улюблені українські серіали

Ведуча шоу Хто зверху? на Новому каналі Леся Нікітюк склала власний список з трьох улюблених українських серіалів, що можна подивитися на стрімінговій платформі Netflix. Знаменитість поцікавилася в підписників, чи дивилися вони ці стрічки та заохотила ділитися враженнями від перегляду.

Улюблені українські серіали Лесі Нікітюк – список

Переліком улюблених багатосерійних фільмів зірка поділилася на своїй сторінці в Instagram. До нього потрапили серіали, що не раз збирали в мережі схвальні відгуки від глядачів.

Першим у списку значиться проєкт Перші дні. Нікітюк зізналася, що довго відходила після перегляду.

Зараз дивляться

– Це шість історій про згуртованість українців в перші дні повномасштабного вторгнення, різні історії та долі. Цей серіал про віру і надію, про нашу спільну єдність, про пошук власної цінності… в ті перші дні, – зробила анотацію ведуча.

Болючі події в історії України відтворені й в серіалі І будуть люди, що також є у списку Лесі Нікітюк. Він охоплює період Першої світової війни, революції, визвольних змагань, приходу радянської влади та перший Голодомор. Все це показано крізь призму життя однієї родини.

Замикає трійку серіал Спіймати Кайдаша за мотивами класичної повісті Нечуя-Левицького Кайдашева сім’я 1879 року.

– Це історія про сімейні стосунки, конфлікти і вічні цінності. Ви будете плакати та сміятися разом із героями історії, впізнавати в них справжніх людей. Напевно, саме тому історію сім’ї Кайдашів продовжують переосмислювати на різний лад протягом стількох років, – зазначила інфлюенсерка.

Леся Нікітюк додала, що пишається українськими проєктами на Netflix та всім рекомендувала їх до перегляду.

Реакція мережі на список серіалів від Лесі Нікітюк

В коментарях під дописом ведучої відзначилося чимало тих, хто вже бачив фільми з запропонованого переліку. Також люди додали до нього власні вподобання.

  • Дуже класний наш серіал Сага.
  • Разів шість переглянула Кайдашів. Фрази із фільму стають цитатами, а гра таких яскравих, “соковитих” акторів западає в серце, гріє душу, бо воно рідне, наше. Вибираю час переглянути І будуть люди.
  • Найкращий український серіал, що бачила, це точно Спіймати Кайдаша. Я б додала ще Століття Якова та Кріпосна.
  • Спіймати Кайдаша передивилась нещодавно. Дійсно дуже крутий серіал. Актори відіграли настільки, що декого починаєш ненавидіти.
  • Серіал І будуть люди – бомбезний, але дуже важкий психологічно. Дивилася його і ридала, але він того вартий.
  • Я б ще додала Бачення метелика, тільки вчора його подивилась. А ще Черкаси – про ці фільми варто пам’ятати.

Українські зірки нерідко діляться з шанувальниками власними вподобаннями не лише в кіно, а й літературі. Якось Надя Дорофєєва розповіла про .

Теги по теме
Netflix
Источник материала
Поделиться сюжетом