Під час прес-конференції Зеленського оголосили повітряну тривогу
Під час прес-конференції Зеленського оголосили повітряну тривогу

Під час прес-конференції Зеленського оголосили повітряну тривогу

Під час прес-конференції українського лідера Володимира Зеленського у регіонах країни знову оголосили повітряну тривогу. Жителі низки міст заявили, що чули звуки вибухів, подробиці наразі уточнюються.

Тривогу оголосили у Харківській, Сумській, Полтавській, Кіровоградській, Дніпропетровській областях. За інформацією порталу "Миколаївський Ванек", який інформує про спрямування ворожих ракет та шахедів, є загроза балістики для Кропивницького. При цьому про вибухи в місті та околицях повідомив голова місцевої ОВ Андрій Райкович.

– Під час повітряної тривоги у Кропивницькому районі чулися звуки вибухів. Інформація про наслідки уточнюється, – написав він. Після цього він додав, що тривога охопила Кіровоградську область.

Крім цього, росіяни вдарили по Нікопольщині з важкої артилерії. Ще чотири рази атакував дронами. Ворожі снаряди, БпЛА – все летіло на районний центр та Марганецьку громаду, розповів голова ОВА Сергій Лисак.

  • 25 лютого російські війська завдали масованого ракетного удару по Костянтинівці Донецької області. Терористи поцілили в залізничний вокзал, храм, два приватних та 12 багатоквартирних будинків, 21 магазин, 19 торговельних павільйонів, три заклади освіти, дві адмінбудівлі та пошту.
  • У ніч на 25 лютого росіяни вчергове атакували Україну ударними БпЛА типу Shahed. Ворог випустив 18 дронів із Приморсько-Ахтарська (РФ) та мису Чауда (тимчасово окупований Крим).
Источник материала
Поделиться сюжетом