8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зеленський назвав країни, які опиняться під загрозою, якщо дати паузу РФ
Зеленський назвав країни, які опиняться під загрозою, якщо дати паузу РФ

Зеленський назвав країни, які опиняться під загрозою, якщо дати паузу РФ

Під загрозою можуть опинитися країни, де Росія зможе набути миттєвого ефекту успіху, якщо дати паузу в повномасштабній війні проти України. З цієї причини не можна дати можливість політично вижити російському диктатору Володимиру Путіну.

Які країни під загрозою через РФ

Президент Володимир Зеленський під пресконференції з прем’єр-міністром Албанії Еді Рамою заявив, що Росія робить висновки про помилки, які робила в Україні.

На думку глави держави, Російська Федерація дестабілізуватиме ситуацію надалі, якщо вона зможе отримати паузи та можливість вижити в повномасштабній агресії проти України.

Зараз дивляться

– Якщо дати політично вижити Путіну, тоді Росія використовуватиме іншу тактику. Вона робитиме вплив на країни, де зможе отримати одразу ефект успіху, менші країни під загрозою. Я впевнений, балтійські держави, Молдова, балканські країни, всюди, де Радянський Союз мав присутність, – зазначив він.

За словами Зеленського, Російська Федерація не проковтнула Україну, тому що не змогла. Він переконаний, що зараз не потрібно робити пауз, а варто посилювати Україну, бо Росія не зупиниться.

Теги по теме
Россия Владимир Зеленский Молдова
Источник материала
Поделиться сюжетом