Найочікуваніші мобільні ігри 2024 року
Найочікуваніші мобільні ігри 2024 року

Найочікуваніші мобільні ігри 2024 року

Зважаючи на те, що виробники смартфонів останнім часом зосередили увагу на ігрових смартфонах, а сучасні чіпи та процесори дають можливість розробникам знову відродити жанр мобільних ігор, саме час звернути увагу на ті проєкти, які вже невдовзі будуть доступні для смартфонів на базі Android та iOs.

Портування ААА-ігор на смартфони

Однією з головних тенденцій 2024 року стало стирання кордонів між ігровими платформами. Якщо раніше мобільні ігри являли собою окремий жанр та розвивалися за власним сценарієм, то тепер все більше відомих комп'ютерних ігор отримують офіційні версії на смартфонах. Свого часу схожа історія відбулася і з азартними іграми, адже за статистикою з кожним роком все більше гравців обирають онлайн казино та букмекерські контори на https://rcgroup.com.ua/bukmekerski-kontory/ виключно на мобільних пристроях.


Мобільні версії великих ігор мають низку власних особливостей, проте навряд чи поступаються своїм “старшим братам” у якості картинки. Реалізація такої ідеї стала можливою після появи на ринку останньої лінійки Iphone 15, яка завдяки потужному процесу змогла дати друге життя відомим іграм:

  • Stray;
  • Death Stranding;
  • Resident Evil 4;
  • Lies of P.

Це лише декілька ігор, які вже доступні у Play Market, а Resident Evil взагалі можна завантажити абсолютно безкоштовно.

Найочікуваніші мобільні ігри 2024 року - Фото 1

Попереду ще більше ігор

Очевидно, така тенденція збережеться на найближче майбутнє, адже смартфони продовжують удосконалюватися, а вихід нових версій операційних систем Android та iOs лише спростить та оптимізує їх запуск.


Так, у 2024 році магазини мобільних ігор поповнять ще декілька проєктів, які добре знайомі шанувальникам компʼютерних ігор на інших платформах. Наприклад, вже весною планується вихід Need For Speed Mobile, яка вже встигла вразити своєю соковитою графікою, а за словами розробників у грі навіть буде реалізовано відкритий світ.


Жанр королівської битви на мобільних пристроях досі залишається актуальним, тож для шанувальників стрілянини у першому кварталі 2024 року має офіційно вийти шутер Warzone Mobile. Її вже зараз називають чи не найкращою грою у своєму жанрі за уважність розробників до фізики пострілів та наявність декількох режимів.


Не обійшлося і без сюжетних пригодницьких ігор. Так, наприклад, на смартфонах зʼявиться Assassin's Creed Jade, яка вражає ще на етапі анонсу - графіка у грі абсолютно не поступається консольній версії. Також повідомляється, що гра буде безкоштовною. До цієї ж категорії можна додати і AVATAR: Reckoning, яка знаходиться на завершальній стадії - це умовно-безкоштовний RPG-шутер із власною сюжетною кампанією.

Источник материала
loader
loader