Двоє дітей померли в медзакладах Одеси, поліція проводить розслідування
Двоє дітей померли в медзакладах Одеси, поліція проводить розслідування

Двоє дітей померли в медзакладах Одеси, поліція проводить розслідування

Правоохоронні органи Одеської області ініціювали кримінальні розслідування у зв’язку зі смертю двох дітей у медзакладах Одеси. Один летальний випадок було зафіксовано в пологовому будинку, інший – у дитячій лікарні міста.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Смерть у пологовому будинку

Повідомляється, що 16 лютого мешканка Одеси в одному з пологових будинків міста народила близнюків. На жаль, один із хлопчиків помер через півгодини після появи на світ. Медики провели реанімаційні заходи, але це не допомогло.

Зараз дивляться

У поліції повідомили, що у зв’язку зі смертю немовляти слідчі порушили справу за статтею невиконання або неналежне виконання медичним працівником своїх професійних обов’язків внаслідок недбалого або несумлінного ставлення, що спричинило тяжкі наслідки неповнолітньому, щоб розібратися у всіх деталях інциденту.

Смерть у лікарні

У випадку смерті 9-річної дитини в Ізмаїльському районі, з’ясувалося, що 23 лютого його мати звернулася до лікаря Ренійської районної лікарні, де дитині поставили діагноз гостра респіраторна вірусна інфекція і відправили на домашнє лікування.

Стан хлопчика погіршився 27 лютого вночі, і його доправили спочатку до районної, а потім до обласної дитячої клініки, де 29 лютого він помер.

Після смерті дитини слідчі відділення Ізмаїльського районного відділу поліції розглядають дві справи: за ч. 2 ст. 140 і п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу. 2 ст. 115 Кримінального кодексу.

У межах обох розслідувань визначено судово-медичні експертизи щодо встановлення причин смерті дітей. Розслідування тривають під наглядом Приморської та Ізмаїльської окружних прокуратур Одеси. Подробиці трагічних інцидентів досліджуються.

Теги по теме
Смерть расследование
Источник материала
Поделиться сюжетом