Ніякий не Мурманськ: Злата Огнєвіч показала "найголосніший доказ" народження в Україні
Ніякий не Мурманськ: Злата Огнєвіч показала "найголосніший доказ" народження в Україні

Ніякий не Мурманськ: Злата Огнєвіч показала "найголосніший доказ" народження в Україні

38-річна співачка - уродженка саме українського міста

Відома виконавиця Злата Огнєвіч народилась не в Росії, як вважали багато українців, в тому числі найвідданіші шанувальники 38- річної зірки. Насправді Огнєвіч, яка отримала при народженні ім'я Інна Леонідівна Бордюг, є уродженкою Кривого Рогу.

Про це вона заявила у сторіс Інстаграму. "Перебирала речі та знайшла найголосніший доказ, де я народилася. Вікіпедія — бреше, навіть вже не знаю, як на них вплинути", — поскаржилась артистка.

За словами Злати, її записали в російському Мурманську тільки тому, що там її батько проходив службу на підводному човні, але народилася співачка саме у Кривому Розі, що розташований в Дніпропетровській області.

Співачка не родилася у російському Мурманську, а в українському Кривому Розі
Вікіпедія щодо місця народження Злати Огнєвіч бреше

Як доказ, Огнєвіч продемонструвала монету з написом російською мовою "Родившемуся на Днепропетровщине" ("Народженому на Дніпропетровщині"). За словами зірки, їх давали народженим діткам на згадку. "Точніше, їх можна було замовити при бажанні. Дякую, мама й тато", — доповнила співачка.

Також Злата Огнєвіч зазначила, що після народження батьки назвали її Інною. Проте з дитинства майбутня зірка українського шоубізнесу говорила, що змінить ім'я, коли виросте.

Монета, яка надавалась народженим дітям на Дніпропетровщині

Нагадаємо, що у 5 років Злата Огнєвіч переїхала до кримського Судака, де і почала займатися музикою. У віці 18 років вона вступила до Київського інституту музики ім. Р. Глієра, де успішно завершила навчання за спеціальністю "джазовий вокал". Вона була учасницею латин-бенду та виступала як вокалістка у Державному ансамблі пісні і танцю Збройних Сил України.

Раніше повідомлялось, що співачка Слава Камінська обурила українців піснею про "красівого русского мужа". Пізніше виконавиця розсекретила національність свого теперішнього бойфренда.

Теги по теме
Украина Россия Кривой Рог
Источник материала
Поделиться сюжетом