19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Грузія вимагає від України видати частину урядовців Саакашвілі
Грузія вимагає від України видати частину урядовців Саакашвілі

Грузія вимагає від України видати частину урядовців Саакашвілі

Грузія вимагає від України видати двох соратників Міхеїла Саакашвілі радника Генерального прокурора України Зураба Адеїшвілі заступника голови Служби контррозвідки України Георгія Лорткіпанідзе. Про це пише Грузія Онлайн.

У Тбілісі стурбовані щодо поведінки української влади щодо Грузії та грузинського народу. Це пов'язано з візитом Зураба Адеїшвілі у складі офіційної делегації України до Європейського союзу та Федеративної Республіки Німеччина.

За заявою уряду Грузії, її громадяни, які перебувають у розшуку або засуджені за різні злочини, обіймають в Україні високі посади. Особливе занепокоєння викликає перебування Зураба Адеішвілі на посаді радника Генерального прокурора України, а також перебування на посаді заступника голови Служби контррозвідки України Георгія Лорткіпанідзе.

В уряді Грузії нагадали, що вони допомагають Україні протягом останніх двох років у боротьбі з російською агресією, надаючи гуманітарну допомогу і виявляючи солідарність. Однак, згідно з заявою, низка рішень української влади викликає жаль і глибоке занепокоєння, оскільки вони суперечать традиційній дружбі, яка встановилася між двома країнами та народами.

Теги по теме
Грузия
Источник материала
Поделиться сюжетом