2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як вибрати якісні заморожені млинці: поради від експертів
Як вибрати якісні заморожені млинці: поради від експертів

Як вибрати якісні заморожені млинці: поради від експертів

Скоро настане Масниця, а це означає, що мільйони господинь візьмуться за приготування млинців. Проте, в сучасному світі далеко не в кожного знайдеться час на випікання млинців, тому вони віддадуть перевагу купованим в магазинах.

Як правильно обрати якісні заморожені млинці, розбирався журналіст Костянтин Грубич. У своєму Facebook він привів думки декількох експертів, які розповіли, на що в першу чергу потрібно звертати увагу при виборі заморожених млинців.

Так, наприклад, головний технологи Наталія Дудко стверджує, що технологія приготування млинців вдома не відрізняється від тієї, що використовують на промислових виробництвах. Однак, за її словами, велика відмінність може міститись саме у начинці.

Тієї ж думки дотримується Олена Сидоренко, професорка, експертка з якості продуктів. Вона стверджує, що саме на склад начинки потрібно звертати особливу увагу при купівлі готових млинців. Наприклад, купуючи млинці з м’ясом, ви можете отримати млинці, у яких замість натурального фаршу міститиметься м’ясо механічного обвалювання, кістки, шкіру та інші другорядні продукти.

Те саме стосується і млинців з будь-якою іншою начинкою, адже навіть сир у млинцях можна замінити на сирний продукт. Таким чином, в першу чергу потрібно звертати увагу на склад млинців. До речі, тіста у складі млинців повинно міститись не більше 50% від загальної ваги виробу. В інакшому випадку гроші просто будуть викинуті на вітер.

На OBOZ.UA є багато корисних порад:

  • Що категорично не можна зберігати в холодильнику
  • Як правильно готувати рис, щоб він був смачним і не склеювався
  • Як правильно заварювати чай
Источник материала
Поделиться сюжетом