Такий хлопчисько: Жадан показав архівне фото з Андруховичем
Такий хлопчисько: Жадан показав архівне фото з Андруховичем

Такий хлопчисько: Жадан показав архівне фото з Андруховичем

Письменник Сергій Жадан з нагоди народин автора Московіади Юрія Андруховича поділився спільним фото. Також Жадан пригадав мудрість від Патріарха Бу-Ба-Бу, з якою він йде по життю.

Сергій Жадан показав архівне фото з Юрієм Андруховичем

Письменник дістав з архівів знімок юного себе, на якому він сфотографований з іншим сучасним класиком – Юрієм Андруховичем. Подробиць, де і коли було зроблено світлину, Жадан не повідомив, зате пригадав мудрість, якої його навчив старший колега.

– “Ніколи не жуй на похмілля м’ятну жуйку. Краще вже яку-небудь фруктову. М’ята лише посилює запах алкоголю. Люди будуть розуміти, що ти не просто пияк, але й нікчемне нещире створіння, яке свого пияцтва соромиться”. На цьому й стою, – написав Сергій Жадан.

Автор додав, що любить Андруховича за “щирість, ліричність, бурлескність і глибоку самоіронію”, та привітав його з народинами, побажавши довголіття.

Зараз дивляться

Реакція мережі на фото юного Жадана з Андруховичем

Очікувано, що шанувальники творчості письменника схвально зустріли світлину, а також прокоментували настанову, що Патріарх дав Сергію Жадану.

  • Вас тут не впізнати. Такий хлопчисько. А метру сучасної української літератури привітання з днем народження від щирого серця і нашої родини з Дніпра!
  • Оце лайфхак, приємно мати справу з патріархами.
  • Вас не впізнати.
  • Андрухович то є любов. З днем народження!
  • Жуйка, якщо чесно, взагалі не допомагає. Перевірено особисто.

Українські знаменитості періодично тішать шанувальників архівними фото. Днями спогадами з дитинства поділилася співачка Наталя Могилевська. Вона опублікувала чорно-білий знімок, зроблений на морі в Маріуполі. Так артистка відреагувала на перший Оскар для України, що отримав документальний фільм Мстислава Чернова 20 днів у Маріуполі.

Источник материала
Поделиться сюжетом