Обіймав та цілував: зірку Гри в кальмара засудили за сексуальні домагання
Обіймав та цілував: зірку Гри в кальмара засудили за сексуальні домагання

Обіймав та цілував: зірку Гри в кальмара засудили за сексуальні домагання

Актор О Йон Су, що виконав у серіалі Гра в кальмара роль учасника під номером 001, отримав вирок суду за сексуальні домагання. Захист 79-річної знаменитості планує подати апеляцію.

Зірку шоу Гра в кальмара визнали винним у сексуальних домаганнях

О Йон Су отримав вісім місяців умовного увʼязнення, також він має прослухати лекції щодо неприпустимості насильства. Таке рішення суд Південної Кореї виніс у справі 2022 року, коли позивачка звинуватила актора у двох епізодах домагань.

У матеріалах йдеться, що напади сталися у 2017 році в одному з містечок, куди артист приїхав з театральною виставою. Сторона обвинувачення заявила, що актор обійняв жінку і поцілував її в щоку проти її волі. Це нібито сталося кілька разів – на пішохідній доріжці та перед будинком позивачки.

Зараз дивляться

Суддя, який вів справу, зазначив, що свідчення жінки звучать переконливо, як від людини, що дійсно пережила все на власному досвіді.

Як О Йон Су відреагував на вирок

Актор заперечив звинувачення та заявив, що його захист готує апеляцію. В нього є на це сім днів.

Тим часом у феміністичній організації Womenlink зазначили, що знаменитості варто попросити вибачення у постраждалої та визнати свою помилку.

О Йон Су здобув міжнародну популярність після того, як зіграв одну з головних ролей в популярному шоу Гра в кальмара. Серіал став хітом на Netflix, а сам О став першим південнокорейським актором, що отримав Золотий глобус. Він дістався йому за персонажа О Іль Нама – найстаршого учасника змагань.

Теги по теме
Netflix
Источник материала
Поделиться сюжетом