Щодня у новинах – пекло: українські зірки відреагували на обстріл Одеси
Щодня у новинах – пекло: українські зірки відреагували на обстріл Одеси

Щодня у новинах – пекло: українські зірки відреагували на обстріл Одеси

В Одесі 16 березня оголошено днем жалоби. Станом на зараз відомо, що у пʼятницю, 15 березня, від потужних вибухів загинуло 16 людей і майже 60 постраждало.

Світ має дізнатися про черговий кривавий злочин росіян, щоби вони відповіли за всі свої злодіяння. Українські зірки поширюють інформацію про трагедію, щоби якомога більше людей дізналося про те, що Росія коїть на нашій землі.

Реакція зірок шоубізнесу на вибухи в Одесі 15 березня

Телеведуча Катя Осадча опублікувала фото виснаженого рятувальника, що працював на місці трагедії та нагадала усім, що Росія – це країна-терорист.

Зараз дивляться

– Ракети летіли в медиків і рятувальників, що приїхали рятувати людей. Немає слів і сліз, є лють і бажання підійти до кожної людини у світі та показати фото і відео нашого сьогодення, аби ніхто у світі не ставив ніяких питань. Це страшний терор, вбивства і кровожерливість, – прокоментувала Осадча.

Ведуча Фактів ICTV та телемарафону Єдині новини Юлія Сеник теж поширила фото рятувальника та смертельну статистику 15 березня. Тоді ще було відомо про меншу кількість загиблих та постраждалих.

Фото: Юлія Сеник/Instagram

Фронтмен гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук висловив щирі та співчуття і нагадав, що серед загиблих є фельдшер та співробітник ДСНС, що приїхали надати допомогу постраждалим.

Ресторатор Євген Клопотенко опублікував підбірку оперативних фото з місця трагедії та нагадування, що за країна РФ.

Фото: Євген Клопотенко/Instagram

Телеведуча Леся Нікітюк відреагувала на жахливі події в Одесі розбитим серцем.

Фото: Леся Нікітюк/Instagram

Сходу публікацію зробила кліпмейкерка Таня Муіньо. Також вона, як і ведучий Анатолій Анатоліч, поширила відео з місця трагедії. Щоби якомога більше людей за кордоном, дізналися про жахи, що доводиться щодня витримувати Україні через цинічну російську агресію.

Співачка MamaRika разом із чоловіком Сергієм Середою на кілька днів рушила на відпочинок. Маленького сина Давида вони лишили у батьків Сергія в Одесі. На щастя, усі троє в порядку.

– Коли ми зможемо жити нормально? Коли? – емоційно спитала артистка.

Фото: MamaRika/Instagram

Співачка Надя Дорофєєва закликала усіх донатити та за можливості здати кров для постраждалих.

– Щодня в новинах – пекло. Щодня в душах людей – прірва. Сьогодні – Одеса, – написала артистка.

Фото: Надя Дорофєєва/Instagram

Також перевести ненависть до терористів у донати закликав актор Тарас Цимбалюк. Він не став стримуватися в епітетах в бік росіян та нагадав, що збирає на снайперські комплекси, щоби збільшити втрати ворога.

Фото: Тарас Цимбалюк/Instagram

Вибухи в Одесі 15 березня – що відомо.

Вибухи у приморському місті пролунали близько 11 ранку. Згодом місцеві повідомили про повторну атаку.

За словами голови ОВА Олега Кіпера, Одесу обстріляли ракетами Іскандер-М з окупованого Криму.

Вибухи пошкодили 10 приватних будинків, станцію техобслуговування, газопровід низького тиску та два пожежно-рятувальні автомобілі.

Теги по теме
Одесса Святослав Вакарчук
Источник материала
Поделиться сюжетом