Цікава пропозиція чи подорож: гороскоп на тиждень до 24 березня для всіх знаків зодіаку
Цікава пропозиція чи подорож: гороскоп на тиждень до 24 березня для всіх знаків зодіаку

Цікава пропозиція чи подорож: гороскоп на тиждень до 24 березня для всіх знаків зодіаку

Скорпіони отримають цікаву пропозицію, яка обіцяє їм зміни в житті. Водолії можуть вирушити у подорож.

Тарологиня та прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для AstroOBOZ склала гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень до 24 березня. Дізнайтеся, що чекає на вас.

Овен

Не зволікайте з реалізацією своєї геніальної ідеї, яка прийшла вам цього тижня. Хай вона виглядає трохи безглуздою і дорогою, але ви ж не шукаєте легких шляхів. Подивіться на неї під іншим кутом і ви побачите, що вона – ваш квиток до успіху.

Телець

Цей тиждень буде справжнім випробуванням для вашого таланту дипломата. Вам доведеться знайти спільну мову з усіма, хто вам потрібен: клієнтами, партнерами, колегами, начальством. Не забувайте про магічні слова: "так, звичайно", "ви маєте рацію", "я повністю з вами згоден".

Близнята

Ви будете в центрі уваги цього тижня, адже ви запланували багато цікавих подій, на які вирушаєте з задоволенням. Ви будете святкувати, веселитися, насолоджуватися життям. І ніхто не зможе зіпсувати вам настрій, навіть якщо ви забудете про свої обов’язки.

Рак

Розпочинаєте новий проєкт, який обіцяє бути дуже захопливим і непередбачуваним. Ви одночасно хвилюєтесь і радієте, адже ви любите виклики і пригоди. Але не хвилюйтесь, ви впораєтесь з усім, що на вас чекає.

Лев

Вам належить проявити свою чесність і справедливість цього тижня, як у відношенні до себе, так і до інших. Не намагайтесь обдурити когось або отримати більше, ніж вам належить. Пам’ятайте, що ви –  король звірів, а не хитрий лис.

Діва

Цей тиждень буде спокійним і рутинним, без якихось особливих подій або сюрпризів. Ви будете робити свою справу, як завжди, і нічого вас не бентежить. Це добре, бо ви не любите зміни і хаос. Але не засиджуйтесь вдома, вийдіть хоча б на прогулянку.

Терези

Ви станете об’єктом загальнонародного зацікавлення цього тижня. Всі будуть цікавитися вами, обговорювати вас, хвалити або критикувати. Ви будете відчувати себе зіркою, але не зазнавайтесь. Не всі ці компліменти щирі, як і не всі плітки – правдиві.

Скорпіон

Вам можуть зробити привабливу пропозицію цього тижня, яка може виявитися дуже вигідною і перспективною. Не відкидайте її одразу, а подумайте, чи не ховається за нею якийсь підводний камінь. А може, це ваш шанс змінити своє життя на краще?

Стрілець

Будете мати цього тижня багато спілкування, адже ви запрошені на різні заходи, де ви будете не тільки слухачами, а й доповідачами. Ви будете вражати своїми знаннями, вміннями, харизмою. Але не забувайте, що не всі готові погодитися з вашою точкою зору.

Козоріг

Ви можете отримати пропозицію про підвищення, але не поспішайте погоджуватися. Подумайте, чи варто вам змінювати своє звичне місце роботи на щось нове і невідоме. Може, ви й так цілком задоволені своїм статусом і доходами.

Водолій

Ви відчуваєте сильне бажання вирушити у подорож цього тижня, побачити нові місця, познайомитися з новими людьми. Ви можете здійснити свою мрію, якщо у вас є час і гроші. А якщо немає, то ви можете просто відвідати якийсь музей або парк у своєму місті.

Риби

Ви відчуваєте полегшення, адже всі ваші проблеми якимось чином вирішуються. Ви не знаєте, кому за це дякувати: долі, друзям, ангелам-охоронцям. Але ви радієте, що ви знову можете дихати на повні груди і йти вперед.

Як повідомляв OBOZ.UA, 2024 рік стане доленосним та принесе багато яскравих подій для представників трьох знаків зодіаку. Усі дванадцять місяців будуть для них надзвичайно вдалими.

Источник материала
Поделиться сюжетом