Маск назвав вживання ним кетаміну корисним для інвесторів
Маск назвав вживання ним кетаміну корисним для інвесторів

Маск назвав вживання ним кетаміну корисним для інвесторів

Маск назвав вживання ним кетаміну корисним для інвесторів

За його словами, головне — це ефективність і прибуток.

Мільярдер Ілон Маск у відеоінтерв'ю з колишнім ведучим CNN Доном Лемоном заявив, що вживання ним кетаміну приносить користь для інвесторів Tesla, пише Reuters.

В інтерв'ю Маск сказав, що препарат допомагає йому справлятися з «негативним хімічним станом», схожим на депресію.

«З точки зору Уолл-стріт (фондового ринку, — ред.), головне — це ефективність. Тож якщо я щось вживаю, інвесторові вигідно, щоб я робив це надалі», — сказав Маск, який керує автовиробником, космічною компанією SpaceX і соціальною мережею X.

Бізнесмен стверджує, що Tesla коштує стільки ж, скільки вся інша автомобільна промисловість разом узята.

Маск сказав Лемону, що у нього є рецепт від лікаря на кетамін і розповів, що приймав «невелику кількість раз на два тижні».

У опублікованому в січні розслідуванні Wall Street Journal йшлося про те, що Маск вживав наркотики, зокрема ЛСД, кокаїн, екстазі та психоделічні гриби, що викликало занепокоєння у керівників і членів правління його компаній.

Зокрема занепокоєння полягало у тому, що незаконне вживання наркотиків є порушенням федеральної політики, що може поставити під загрозу державні контракти SpaceX.

Видання, посилаючись на джерела, повідомило, що одна з директорів Tesla була настільки розчарована поведінкою Маска, що не стала висувати свою кандидатуру на переобрання до ради директорів у 2019 році.

У січні Маск заявив, що на прохання Національного управління з аеронавтики і дослідження космічного простору, яке є партнером SpaceX, погодився на рандомне тестування на наркотики.

«Не було виявлено навіть слідів будь-яких наркотиків або алкоголю», — заявляв Маск.

Кетамін — це "дисоціативний наркотик", який може впливати на зорове і слухове сприйняття людини, а також викликати "відсторонення від реальності". Препарат зазвичай використовується в медицині як анестетик, але також може використовуватися нелегально як наркотик. Препарат може продаватися у вигляді білого порошку, розчиненого в рідині або у вигляді таблеток.

Як повідомлялось, торік Актор Метью Перрі помер від гострого впливу кетаміну.

Источник материала
Поделиться сюжетом