13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Приймаються пропозиції щодо імені: Чмерковський розкрив стать третьої дитини
Приймаються пропозиції щодо імені: Чмерковський розкрив стать третьої дитини

Приймаються пропозиції щодо імені: Чмерковський розкрив стать третьої дитини

Хореограф і головний герой першого Холостяка Максим Чмерковський дізнався, на кого чекає разом з дружиною-танцівницею Петою Маргатройд.

Це сталося під час популярної у багатьох пар гендерної вечірки, коли батьки розкривають для себе, всіх рідних та друзів стать майбутньої дитини.

На кого чекають Максим Чмерковський та Пета Маргатройд

Для радісної події уся родина вбралася у стильний чорний дрескод. Не за ним на свято прийшов лише домашній улюбленець породи лабрадудель. Зате йому дали скуштувати торт, у якому також була відповідь на головне питання вечора.

Зараз дивляться

– Ми з Максом безмежно щасливі, що у Шая та Ріо з’явився ще один приятель. Ми хочемо, щоби вони були найкращими друзями, і думка про сімейні вечері вже змушує нас сміятися, – зазначила мати, яка досі не може повірити, що в неї буде вже три сини.

Максим та Пета дізналися про стать третьої дитини за допомогою спеціальних золотистих димових шашек, з яких пішов синій дим. Це означає, що у пари зʼявиться ще один хлопчик.

Пета Маргатройд додала, що приймаються пропозиції щодо імені, яке має складатися з трьох, чотирьох чи пʼяти літер.

Третя вагітність дружини Максима Чмерковського

Пета Маргатройд завагітніла вже через чотири місяці після других пологів, під час яких на світ зʼявився Ріо. Ймовірно, його брат має народитися невдовзі після того, як малюк відсвяткує свій перший день народження. Тож у родини Максима та Пети попереду багато радісних подій.

Старший син подружжя Шай народився у січні 2017 року.

Фото: Максим Чмерковський

Теги по теме
беременность
Источник материала
Поделиться сюжетом