19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Єдина тема – енергетика: Зеленський провів засідання Ставки
Єдина тема – енергетика: Зеленський провів засідання Ставки

Єдина тема – енергетика: Зеленський провів засідання Ставки

Після масованого обстрілу України та українських енергетичних об’єктів на Ставці Верховного головнокомандувача обговорювалась енергетика та відновлювальні роботи щодо світла, води та тепла для мешканців постраждалих регіонів.

Про це 22 березня у своїх соцмережах повідомив президент України Володимир Зеленський.

Ставка щодо енергетики

Володимир Зеленський вказав, що сьогодні була проведена Ставка, де єдиною темою стала енергетика.

Зараз дивляться

– Усі доповіді присвячені ліквідації наслідків російського злочинного обстрілу. Харків та область, Запоріжжя, Дніпро, Хмельницький та область, Кривий Ріг, Сумщина, Полтавщина, Одещина, Вінниччина, Франківщина та всі постраждалі міста й громади, – повідомив він.

Президенту відзвітували про перебіг відновлювальних робіт, а також підключення будинків до світла, води й тепла. Обговорювалось і забезпечення людей тимчасовим житлом та всією необхідною допомогою після масованого обстрілу РФ.

За словами Зеленського, голови правління Укренерго Володимир Кудрицький та Нафтогазу Олексій Чернишов доповіли про стан енергосистеми й першочергові кроки щодо її зміцнення та подальшого захисту.

Своєю чергою головком ЗСУ Олександр Сирський і командувач Повітряних сил Микола Олещук доповідали про роботу протиповітряної оборони за підсумками двох днів масованих атак РФ.

– Ставка ухвалила кілька закритих рішень. Але по-справжньому захистити Україну може лише рішення наших партнерів надати достатню кількість сучасних систем ППО. Працюємо щодня й за цим напрямом, – написав він.

Новина доповнюється…

Теги по теме
Владимир Зеленский Нафтогаз
Источник материала
Поделиться сюжетом