"Біжи, кролику": Ф’юрі відправив Усику музичне послання
"Біжи, кролику": Ф’юрі відправив Усику музичне послання

"Біжи, кролику": Ф’юрі відправив Усику музичне послання

Циганський король не перестає підколювати українця

Боксер-чемпіон за версією WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) звернувся до чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика (21-0, 14 КО) перед боєм за титул абсолютного чемпіона світу. До речі, боксери мають вийти на ринг у травні в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

На цей раз британець пригрозив українцю своїми ударами, які він викидав на тренуванні. Відповідне відео "Циганський король" опублікував у Instagram.

Примітно, що відео супроводжував аудіоряд із піснею "Біжи, кролик, біжи". Саме так Тайсон називає Олександра через його маленькі габарити. У відповідь Усик придумав Ф’юрі прізвисько "жадібне пузо".

Нагадаємо, бій Усик — Ф’юрі зривався кілька разів. Поєдинок мав пройти у лютому 2024 року, проте "Циганський король" отримав травму у спарингу, після чого "дуель" перенесли на 18 травня. Додамо, що у WBC висловили стурбованість через можливе "пограбування" суддями одного з боксерів. У Раді хочуть додати ще трьох суддів для ведення суддівського рахунку. Зазначимо, перед поєдинком Усик очолює рейтинг журналу The Ring серед супертяжів.

Теги по теме
Бокс Александр Усик
Источник материала
Поделиться сюжетом