19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Українська тенісистка довела улюбленицю Лукашенка до істерики прямо на корті
Українська тенісистка довела улюбленицю Лукашенка до істерики прямо на корті

Українська тенісистка довела улюбленицю Лукашенка до істерики прямо на корті

Українка здобула найбільшу перемогу в кар’єрі з огляду на рейтинг суперниці

Відома українська тенісистка Ангеліна Калініна (№36 WTA) сенсаційно пробилася до 1/8 фіналу на турнірі WTA 1000 у Маямі, вибивши другу ракетку світу Аріну Соболенко (№2 WTA). До речі, напередодні в Маямі за загадкових обставин помер колишній хлопець нейтральної спортсменки з Білорусі.

Поєдинок третього кола завершився перемогою українки у 3 сетах із рахунком 6:4, 1:6, 6:1. Про це повідомляє "Телеграф".

Зазначимо, це була перша очна зустріч тенісисток. До речі, Ангеліна вдруге у кар’єрі перемогла суперницю з топ-5 рейтингу WTA. Після поразки Соболенко почала істерити та бити ракеткою корт. У 4-му колі Калініна зіграє проти Юлії Путінцевої (№68 WTA) із Казахстану.

Додамо, що Калініна залишилася єдиною представницею України в одиночному розряді на турнірі у Маямі. Раніше вибули Еліна Світоліна, Леся Цуренко та Даяна Ястремська, Марта Костюк знялася зі змагань.

Нагадаємо, Соболенко цього сезону виграла Турнір Великого Шлему (ТВШ) Відкритий чемпіонат Австралії-2024. Це порадувало самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка, котрий є фанатом тенісистки. Сама Аріна на "Ролан Гаррос-2023" відхрестилася від Лукашенка.

Теги по теме
Теннис
Источник материала
Поделиться сюжетом