Телефон буде літати: прості лайфхаки, як швидко звільнити пам’ять
Телефон буде літати: прості лайфхаки, як швидко звільнити пам’ять

Телефон буде літати: прості лайфхаки, як швидко звільнити пам’ять

Ці підказки допоможуть очистити пам’ять телефону

Перевантаження пам’яті телефону може призвести до того, що пристрій буде повільно працювати, глючити або мимоволі вимикатися. Тому дуже важливо час від часу звільняти пам’ять телефону. "Телеграф" вже розповідав, як очистити кеш у Viber, а сьогодні ділиться як швидко звільнити пам’ять на телефоні.

Є кілька способів, як почистити пам’ять та зробити гаджет продуктивнішим, пише apostrophe.ua. Просто дотримуйтесь підказок і ви швидко очистите все зайве з телефону, щоб він краще працював.

Як очистити пам’ять на Android

Для очищення пам’яті та розвантаження телефону можна зробити кілька кроків. Наприклад, закрийте фонові програми, очистіть кеш та дані програм, видаліть з телефону непотрібні програми та файли.

Для зберігання файлів і даних можна використовувати хмарні сервіси, тоді ваші файли не будуть перевантажувати телефон. Можна скористатися такими хмарними сервісами, як Google Drive, iCloud, Dropbox, OneDrive.

Також можна використовувати спеціальні програми, які самі очистять ваш телефон від зайвих файлів, кешу та програм, якими ви не користуєтесь. Такі програми як Clean Master, Avast Cleanup, 1Tap Cleaner допомагають автоматично або вручну очищати пам’ять телефону.

Більш радикальний крок – це скидання телефону до заводських налаштувань. Однак, ви повинні бути готові, що гаджет очиститься повністю — будуть видалені всі фото, відео та програми. І вам доведеться знову все встановлювати і налаштовувати.

Источник материала
Поделиться сюжетом