Данилов після звільнення стане послом у Норвегії
Данилов після звільнення стане послом у Норвегії

Данилов після звільнення стане послом у Норвегії

Колишній секретар РНБО Олексій Данилов розповів про свою роботу за посади, яку він обіймав, а також подякував усім, з ким співпрацював. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

- На посаді Секретаря Ради національної безпеки і оборони України працював 4 роки 5 місяців та 24 дні, дні, за які не соромно, годинник, який летів блискавично. Дякую долі, що дала мені можливість служити своїй країні та своєму народу під час миру та під час війни!, – написав він.

Данилов подякував президенту України Володимиру Зеленському за довіру та за можливість бути причетним у момент найбільшого випробування для країни, а також висловив подяку всій команді, з якою він працював за унікальні інформаційно-аналітичні системи, а також журналістів за допомогу в роботі.

Народний депутат від партії «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко повідомив, що Данилов займатиме невдовзі посаду посла Норвегії.

26 березня Зеленський звільнив Олексія Данилова з посади секретаря РНБО, на його місце було призначено голову Служби зовнішньої розвідки Олександра Литвиненка.

 

 

Теги по теме
СНБО
Источник материала
Поделиться сюжетом