Юрій Горбунов зізнався, чи спілкується із названою дочкою, доки виховує синів
Юрій Горбунов зізнався, чи спілкується із названою дочкою, доки виховує синів

Юрій Горбунов зізнався, чи спілкується із названою дочкою, доки виховує синів

В одному з нещодавніх інтерв'ю відомий український телеведучий Юрій Горбунов розповів про свої стосунки з названою дочкою від першого шлюбу, яка нині мешкає в США.

Розмову провела журналістка Наталія Тур, а відеозапис опубліковано на YouTube-каналі "Люкс ФМ". Під час бесіди у нього поцікавилися, чи Горбунов підтримує контакт зі своєю дочкою і коли останній раз бачився зі своєю онукою.

Юрій Горбунов, фото: Instagram

На це ведучий відповів, що давно не зустрічався з ними особисто, адже вони вже багато років проживають в Америці. Втім, телефонний зв'язок між ними зберігається, і вони спілкуються досить регулярно приблизно раз на місяць.

"Вони поїхали давно, вони айтішники, вони, здається, ще з 2013 року там. Ми спілкуємося раз на місяць", - зазначає він.

Журналістка поцікавилася, чому ведучий не спілкується з дочкою частіше, ніж раз на місяць. На це Горбунов лаконічно відповів, що бачить у такій періодичності спілкування достатню частоту і не вважає за потрібне це робити частіше.

Юрій Горбунов, фото: Знай.ua

Чому Юрій Горбунов не бачить у цьому сенсу – невідомо. Однак у нього своя родина – дружина Катерина Осадча та два сини, з якими він продовжує жити в Україні, в умовах повномасштабної війни.

Знай.ua писав, Марина Боржемська розповіла правду про вживання алкоголю з приходом весни: "Не відмовляйтеся від..."

Источник материала
Поделиться сюжетом