Курячі котлети точно не будуть сухими: які інгредієнти додати до м'яса для кращого смаку
Курячі котлети точно не будуть сухими: які інгредієнти додати до м'яса для кращого смаку

Курячі котлети точно не будуть сухими: які інгредієнти додати до м'яса для кращого смаку

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування.

Ідея приготування соковитих курячих котлет опублікована на кулінарній сторінці natariltsi в Instagram. Зверніть увагу, що м'ясо потрібно саме нарізати, а не подрібнити у фарш. 

Інгредієнти:

  • куряче філе – 2-3 шт.
  • сир сулугуні – 150 г
  • борошно – 5 ст.л.
  • яйця – 1 шт.
  • сметана 2 ст.л
  • кріп
  • печериці – 100 г

Спосіб приготування:

1. Куряче філе та печериці порізати мілким кубиком.

2. Сир натерти на тертці.

3. Всі компоненти поєднати та додати спеції за смаком.

4. Обсмажити з двох сторін на пательні при низькій температурі.

5. Подавати зі сметаною.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Дієтичні котлети в духовці
  • Рисові котлети
  • Котлети у пароварці
Источник материала
Поделиться сюжетом