19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Основний суперник Tesla дає відчайдушні знижки на свої електрокари. Фото
Основний суперник Tesla дає відчайдушні знижки на свої електрокари. Фото

Основний суперник Tesla дає відчайдушні знижки на свої електрокари. Фото

Новий недорогий кросовер Fisker Ocean, який є одним із основних суперників Tesla Model Y, раніше вийшов на ринок. А компанія вже запровадила величезні знижки – електрокар подешевшав приблизно вдвічі.

Це первісток автовиробника, який базується в США і є небезпечним суперником Tesla. За інформацією Motor1, ціна Fisker Ocean у 2024 році тепер становить 24 999 доларів за базовий варіант.

При цьому запас ходу Fisker Ocean складає майже 600 км. А в оснащенні – панорамний дах та преміальна аудіосистема. Це найдешевший електромобіль у США на даний момент.

Однак величезні знижки Fisker можна вважати відчайдушним кроком. Компанія зазнає фінансових труднощів і боїться банкрутства. Переговори з потенційними партнерами поки що не дали результатів. Екстремальне зниження цін – спроба збільшити продажі.

Модель раніше привернула до себе увагу потенційних продавців. Повідомлялося, що багато дилерів захотіли зайнятися реалізацією автомобілів Fisker. Компанія нещодавно оголосила про свій намір розширити мережу продажів і за рахунок прямих угод виробника з покупцями (наприклад, через сайт) та за допомогою угод з дилерами. Після цього понад 100 дилерів висловили зацікавленість у співпраці.

OBOZ.UA раніше показував нову недорогу модель Citroen.

Источник материала
Поделиться сюжетом