Як дізнатися, що вона від тебе шаленіє: 9 ознак жіночої симпатії
Як дізнатися, що вона від тебе шаленіє: 9 ознак жіночої симпатії

Як дізнатися, що вона від тебе шаленіє: 9 ознак жіночої симпатії

Існує безліч ознак того, що ви подобаєтеся дівчині.

Питання про те, як зрозуміти, що ти подобаєшся дівчині, виникає у всіх чоловіків різного віку. На щастя, є певні ознаки, які вказують на те, що ви їй симпатичні. 

Про це пише 21Ninety. 

Вона ініціює контакт

Якщо вона часто ініціює розмови, пише вам повідомлення або дзвонить, це, безумовно, позитивний знак. Ініціювання контакту свідчить про те, що вона хоче спілкуватися з вами і показує, що вона хоче дізнатися вас краще.

Вона бере участь у розмові

Зверніть увагу на те, як вона веде змістовну розмову. Якщо вона задає питання, уважно слухає і вдумливо відповідає, то ви, безумовно, цікавите її більше, ніж на поверхневому рівні.

Мова тіла

Зверніть увагу на мову її тіла. Якщо вона підтримує зоровий контакт під час розмови, часто посміхається або нахиляється, коли ви говорите, це явні ознаки привабливості. Якщо вона торкається вашої руки і хоче наблизитися до вас, це також позитивна ознака того, що ви їй подобаєтеся.

Вона знаходить причини бути поруч з вами

Якщо вона часто перебуває поруч з вами, чи то на світських заходах, чи то на випадкових тусовках, або ставить вас на перше місце у своєму щільному графіку, це може означати, що вона хоче проводити з вами час.

Компліменти та дражнилки

Якщо ви подобаєтеся дівчині, вона буде висловлювати свою зацікавленість, роблячи вам компліменти або дражнячи вас у грайливій манері. Це може свідчити про те, що вона намагається привернути вашу увагу і встановити зв'язок.

Пам'ятає про дрібні деталі

Якщо вона пам'ятає і згадує деталі з вашого життя або з попередніх розмов, це свідчить про те, що вона звертає увагу і піклується про те, що ви говорите. Запам'ятовування навіть найменших деталей — вірна ознака того, що вона зацікавлена.

Вона ревнує або захищає вас

І хоча це може бути не найздоровішою ознакою, якщо вона проявляє ознаки ревнощів, коли ви розмовляєте або проводите час з іншими дівчатами, це може свідчити про те, що у неї є почуття до вас. Якщо ви не домовилися, утримайтеся від розмов про інші романтичні інтереси, поки ви разом, якщо хочете рухатися вперед і перевести стосунки на новий рівень.

Вона запитує про статус ваших стосунків

Якщо вона цікавиться вашим особистим життям або тим, чи зустрічаєтесь ви з кимось іншим, це може бути показником того, що вона зацікавлена у розвитку романтичних стосунків. Навіть якщо ви зараз не в тому стані, щоб серйозно зустрічатися, чесне спілкування може мати велике значення.

Вона натякає, що ви їй подобаєтеся

Це, мабуть, найпростіший спосіб дізнатися, подобаєтеся ви комусь чи ні. І хоча це не найвідвертіший спосіб для неї поділитися своїми почуттями, тонкі натяки або неоднозначні заяви, щоб прозондувати ґрунт і побачити, як ви реагуєте, є позитивною ознакою того, що ви їй подобаєтеся. Наприклад, якщо вона каже щось на кшталт: “То ти запросиш мене на наступне побачення?” — це позитивний показник. Вона робить свій постріл, не будучи надто конкретною. Тож не розгублюйтеся і обов'язково звертайте увагу на знаки. 

Раніше ми писали про 7 простих фраз, які покращать ваші стосунки. 

Читайте провідні новини дня:

Источник материала
Поделиться сюжетом