Зеленський звільнив двох заступників керівника Офісу президента
Зеленський звільнив двох заступників керівника Офісу президента

Зеленський звільнив двох заступників керівника Офісу президента

Володимир Зеленський звільнив двох заступників очільника Офісу президента Андрія Єрмака: Олексія Дніпрова й Андрія Смирнова

Відповідні укази №203/2024 та №205/2024 опубліковані на сайті ОП.

"Звільнити Дніпрова Олексія Сергійовича з посади заступника керівника Офісу президента України. Звільнити Смирнова Андрія Олександровича з посади заступника керівника Офісу президента України", - йдеться в указах.

Водночас на посади заступників Єрмака президент призначив Олену Ковальську та Ірину Мудру, про що зазначено в указах №204/2024 і №206/2024.

Олексій Дніпров став заступником керівника ОП у 2021 році. У 2013 році він обіймав посаду заступника міністра освіти і науки України. З 2015 Дніпров був заступником очільника Адміністрації президента України Петра Порошенка, а з 2016 року по 2021 - керівником Апарату адміністрації президента.

Андрій Смирнов обійняв посаду заступника керівника ОП у 2019 році й відповідав за питання правової політики, а також правоохоронних і судових систем. Водночас він працював над створенням для РФ міжнародного трибуналу. 

  • 26 березня Володимир Зеленський змінив секретаря Ради національної безпеки і оборони та голову Служби зовнішньої розвідки.
Теги по теме
Украина Владимир Зеленский Андрей Ермак Президент Украины
Источник материала
Поделиться сюжетом